Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson: „Motinystė yra sekinanti, bet nuostabi“

Neseniai ištekėjusi aktorė Scarlett Johansson (30 m.) pirmą kartą prakalbo apie tai, ką jai reiškia auginti savo pirmąjį vaikelį, ir atskleidė, kad ši patirtis yra sekinanti, bet nuostabi.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Scanpix“/AP nuotr.

„Keršytojų“ žvaigždė savo ir partnerio Romaino Dauriaco dukrą Rose pagimdė rugsėjį, o neseniai buvo pranešta, kad pora spalio 1-ąją susituokė per slaptą ceremoniją Montanoje.

Dabar Scarlett Johansson papasakojo apie savo naująjį šeimyninį gyvenimą ir sakė, kad mokosi ištverti bemieges naktis.

Žurnalui „Gala“ ji sakė: „Tai sekina pačiu nuostabiausiu būdu. Niekada negalvojau, kiek miego naktį man būtų svarbu. Man vis dar trūksta patirties. Šiuo metu kaip tik bandau dorotis. Pirma turi, kaip čia pasakius, išmokti visas gudrybes ... Ji kvepia saldžiai, absoliučiai. Negaliu tiksliai apsakyti, bet tai išties kelia tau euforiją“.

AOP nuotr./Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas
AOP nuotr./Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas

Scarlett Johansson, kuri 2008 metais ištekėjo už aktoriaus Ryano Reynoldso, o 2011-aisiais baigė tvarkyti skyrybų dokumentus, kalbėdama apie dabartinius savo santykius sakė: „Priėjau sau prie išvados, kad santykiai funkcionuoja tik tada, jei gerai komunikuoji su savo partneriu. Įsiklausyk į save ir tai, ko nori, ir klausykis savo partnerio“.

„Tai vienas dalykas, kurį išmokau bėgant metams. Ir man pradėjo geriau sektis. Meilė gali būti sunki, bet ji absoliučiai verta tų pastangų“, – pridūrė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius