Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualią merginų grupę pražudys narkotikai? (video)

Niekas neabejoja merginų grupės „The Pussycat Dolls“ seksualumu. Tačiau yra grupė, mėginusi su jomis lygiuotis. Tiesa, vos suspindėjusios karštos pupytės gali scenoje ir nebepasirodyti – popgrupės „Girlicious“ vokalistė Natalie Mejia buvo sulaikyta už galimą narkotikų kontrabandą.
Natalie Mejia
Natalie Mejia / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Associated Press, 21-erių mergina, manoma, ne tik laikė kokainą, bet ir juo prekiavo. N.Mejia buvo areštuota antradienį Los Andželo priemiestyje. Ji įkliuvo, kai vyko į oro uostą su bičiuliu Peteru Asencio. Maža to, kad 28-erių vaikinui laikinai atimtos teisės, jis viršijo greitį. Juos sustabdęs pareigūnas nutarė apieškoti automobilį. Per apžiūrą dainininkės rankinuke buvo rasta daugiau kaip 10 plastikinių maišelių su kokainu.

Kokaino kiekis ir jo supakavimas teisėsaugininkams sukėlė įtarimų, kad jis buvo skirtas pardavimui. Tiesa, pareigūnai kol kas neatmeta galimybės, kad N.Mejia nežinojo apie tai, kad narkotikai jos rankinuke. Mergina policininkams negalėjo paaiškinti, iš kur atsirado kokainas. Ji buvo areštuota, tačiau kovo 10-ąją paleista už 30 tūkst. JAV dolerių (beveik 76 tūkst. Lt) užstatą. Teismo posėdis įvyks balandžio 15-ąją.

Dar neaišku, kokie tiksliai kaltinimai bus iškelti „Girlicious“ lyderei. Kadangi sulaikymo metu ji skubėjo į oro uostą, policija gali traktuoti, kad rastas kokainas skirtas kontrabandai.

Merginų grupę „Girlicious“ buvo sukurta 2007-aisiais tos pačios prodiuserės kaip ir „The Pussycat Dolls“ – Robin Antin. Jos narės buvo atrinktos per realybės šou.

VIDEO: Girlicious - Like Me
VIDEO: Girlicious - Stupid S***

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius