Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausia pasaulio moterimi ne kartą tituluota Megan Fox pasidalijo asmenuke, kurioje ji be makiažo

Aktorė ir dviejų vaikų mama Megan Fox (28) dar viena Holivudo žvaigždė, kuri neatsispyrė pagundai prisijungti prie socialinio tinklo „Instagram“. Megan ketvirtadienį savo paskyroje pasidalijo pirma nuotrauka, kurioje ji įsiamžino be lašelio makiažo, rašo USWeekly.com.
Megan Fox
Megan Fox / „Instagram“ nuotr.

„Pirma asmenukė. Ankstus rytas, be makiažo“, – po nuotrauka rašė aktorė. Joje filmo „Teenage Mutant Ninja Turtles“ aktorė vilki tik baltą chalatą.

2011-ųjų lapkritį Megan pasidalijo savo grožio receptu su žurnalo „Marie Claire“ skaitytojais. „Man gražu yra paprastumas, elegancija ir jausmingumas. Ava Gardner yra mano grožio ikona. Esu įsitikinusi, kad jei moters viduje yra harmonija, ji yra ištikima savo vertybėms ir nuostatoms, tai ji švytės iš vidaus. Moteriškumas nepriklauso nuo to, ką tu dėvi ar kaip tu atrodai, viskas priklauso nuo požiūrio“, – tuomet sakė M.Fox.

„Stengiuosi, kad mano makiažas ant raudonojo kilimo būtų švarus, paprastas ir neperdėtas. Mano vizitine kortele jau tapo raudonos lūpos, kurias derinu prie vos paryškintų akių“, – pridėjo aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius