Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausias metų vyras – aktorius Channingas Tatumas

Aktorius Channingas Tatumas šiemet be konkurencijos tapo seksualiausiu metų vyru – tokį titulą jam suteikė žurnalai „People“ ir GQ.
Channingas Tatumas ant „People“ viršelio
Channingas Tatumas ant „People“ viršelio / „People“ nuotr.

„Pirma mintis, kuri šovė į galvą tai išgirdus, tai kad kažkas mane bando išdurti, – „People“ sakė 32-ejų aktorius. – Jennai (savo žmonai, aktorei Jennai Dewan, – aut. past.) pasakiau tai kai vonioje maudėme savo purve išsivoliojusius šunis. Taip, dabar ji mane vadina seksualiausiu vyru.“

Duodamas interviu „People“ C.Tatumas pasakojo, kad labai mėgsta savo žmonai daryti masažą, taip jau jau galvoja apie šeimos pagausėjimą.

„Aš jau pasirengęs, manau, ji taip pat, – sakė jis. – Pirmas skaičius, kuris šauna į galvą, yra trys. Bet žinote, svarbiausia, kad vaikas būtų sveikas, dėl jų skaičiaus apsispręsime vėliau. Mums, vyrams, labai lengva pasakyti, kad norėtume kokių 15-os. Jeigu aš taip pasakyčiau Jennai, ji man pasiūlytų susirasti dar vieną žmoną!“

Kasmet „People“ rengiamuose Seksualiausio gyvo vyro rinkimuose vietas užsitarnavo ir aktoriai Bradas Pittas, Benas Affleckas, George'as Clooney, Johnny Deppas, Hugh Jackmanas, Chrisas Hemsworthas, Richardas Gere'as, taip pat pernai seksualiausiojo titulu apdovanotas Bradley Cooperis.

GQ išrinko metų kino vyru

Be seksualiausio metų vyro titulo, aktorius gali džiaugtis ir ne ką mažiau garbės suteikiančiu žurnalo GQ suteiktu titulu – Geriausiu 2012-ųjų kino vyru.

Gruodžio numeriui GQ parengė trigubą viršelį – skaitytojai gali išsirinkti, nori viršelio su C.Tatumu, B.Afflecku ar apsinuoginusia Rihanna, kuri buvo tituluota Metų apsėdimu. Viršelį su C.Tatumu galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius