Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausiu nusikaltėliu pramintas Jeremy Meeksas pradeda gyvenimą iš naujo: debiutavo ant podiumo

2014-aisiais per policijos reidą sulaikytas Jeremy Meeksas tuomet netikėtai tapo interneto sensacija ir buvo pramintas seksualiausiu pasaulio nusikaltėliu. Atlikęs bausmę įkalinimo įstaigoje, Jeremy nusprendė atversti naują gyvenimo puslapį ir pasinaudoti naujai atsivėrusiomis galimybėmis – pradėjo modelio karjerą.
Seksualiausiu nusikaltėliu pramintas Jeremy Meeksas debiutavo ant podiumo
Seksualiausiu nusikaltėliu pramintas Jeremy Meeksas debiutavo ant podiumo / „Vida Press“, „Scanpix“ ir „Facebook“ nuotr.

Pirmadienio vakarą išvaizdus vyras debiutavo ant Niujorko mados savaitės podiumo – jis demonstravo naująją „Philipp Plein“ kolekciją.

Debiutinį Jeremy Meekso mados šou iš pirmų eilių žiūrėjo popkaralienė Madonna, Paris Hilton su seserimi Nicky Hilton, Kylie Jenner su vaikinu Tyga, buvusi „Mis Visata“ Olivia Culpo bei daugybė kitų garsių ir įtakingų personų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tyga, Kylie Jenner, Madonna ir Stevenas Kleinas „Philipp Plein“ kolekcijos pristatyme
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tyga, Kylie Jenner, Madonna ir Stevenas Kleinas „Philipp Plein“ kolekcijos pristatyme

Niujorko mados savaitėje Jeremy Meeksas sulaukė dėmesio ir iš įtakingosios mados žurnalistės Carine Roitfeld – buvusios prancūzų „Vogue“ redaktorės, kuri dabar leidžia nuosavą mados žurnalą „CR Fashion Book“. Nuotrauka su „atsivertusiu“ nusikaltėliu ji pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje, parašiusi „aš ir mano naujas draugas“.

My new friend @jmeeksofficial

A post shared by Carine Roitfeld (@carineroitfeld) on

Jeremy Meeksas iš kalėjimo, kur praleido dvejus metus, paleistas 2016 metų kovą. Vos grįžęs į laisvę jis dar negalėjo stačia galva nerti į mados pasaulį, mat dar kurį laiką privalėjo gyventi namų arešto sąlygomis. Tačiau jau tada „gražuolis nusikaltėlis“ pasirašė sutartį su modelių agentūra ir pamažu pradėjo dalyvauti fotosesijose.

Į laisvę išėjęs vyras siekia visiškai pakeisti savo gyvenimą ir nusikalstamą praeitį palikti už nugaros, tuo pačiu tapdamas pavyzdžiu kitiems jauniems vaikinams, kuriuos neretai įtraukia gaujų veikla.

„Scanpix“/AP nuotr./Jeremy Meeksas
„Scanpix“/AP nuotr./Jeremy Meeksas

15min primena, kad Jeremy Meeksas už grotų buvo pasodintas už tai, kad su savimi nelegaliai laikė penkis ginklus, po gatves vaikščiojo su užtaisytu šautuvu ir dalyvavo nelegalioje gatvės gaujų veikloje. Jis netikėtai tapo interneto sensacija 2014-aisiais, kai policija paviešino per reidą sulaikyto nusikaltėlio nuotrauką „Facebook“ paskyroje ir ši sulaukė netikėtos reakcijos – moterys masiškai pradėjo dalintis ja ir girti jo išvaizdą komentaruose.

Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje
Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius