-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selena Gomez atleido savo mamą ir patėvį iš vadybininkų pareigų

Aktorės ir dainininkės Selenos Gomez (21 m.) karjera iki šiol rūpinosi jos mama Mandy ir patėvis Brianas, tačiau dabar mergina nusprendė pasisamdyti profesionalią komandą, skelbia TMZ.
Selena Gomez su mama Mandy Teefey
Selena Gomez su mama Mandy Teefey / AOP nuotr.
Temos: 1 Selena Gomez

Selena Gomez karjerą pradėjo būdama dar vaikas, todėl nieko nuostabaus, kad jos darbo ir finansų reikalais rūpinosi jos tėvai. Vis tik prieš mėnesį Selena Gomez nusprendė, kad norint eiti toliau privalu pasisamdyti patyrusius profesionalus, o su tėvais darbinius santykius jau metas nutraukti.

Įtakos Selenos gyvenime tėvai jau nebeturi – vos tik jie bando ją kiek nors kontroliuoti, mergina primena, kas šeimoje uždirba pinigus.

Vis tik pramogų pasaulio užkulisiuose kalbama, kad tėvus Selena Gomez atleido ne vien dėl profesinių paskatų, bet ir dėl asmeninių priežasčių – teigiama, esą jos tėvai yra labai nepatenkinti, kad Selena atnaujino santykius su problemiškuoju Justinu Bieberiu.

„RadarOnline“ žiniomis, Selenos tėvai akylai stebi jos ir Justino santykius ir rūpinasi, kad ji nepasuktų netinkamais keliais. Tačiau įtakos jau pilnametės Selenos gyvenime tėvai jau nebeturi – vos tik jie bando ją kiek nors kontroliuoti, mergina primena, kas šeimoje uždirba pinigus.

Selenos Gomez motina Mandy jos susilaukė būdama vos 16-os metų. Garsios merginos tėvai išsiskyrė, kai jai buvo penkeri – tada Mandy ištekėjo už Briano Teefey, kurį Selena myli kaip tikrą tėvą, ir su dukra persikėlė gyventi į Kaliforniją. Čia Selena, būdama devynerių metų, pradėjo savo karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius