Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selena Gomez atvėrė širdį apie išsiskyrimą su Justinu Bieberiu

Dainininkė Selena Gomez (20) papasakojo apie išsiskyrimą su paauglių dievuku, dainininku Justinu Bieberiu(19). Ji tvirtino, kad jų santykiai buvo ypač įtempti dėl pernelyg didelio visuomenės susidomėjimo.
Selena Gomez
Selena Gomez / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkė ir aktorė, kaip pranešta, J.Bieberį buvo metusi lapkričio mėnesį, bet per Kalėdas jie susitaikė ir drauge slidinėjo Jutos valstijoje, JAV. Vis dėlto po to jiedu galutinai nutraukė santykius.

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis

S.Gomez apie savo romaną su J.Bieberiu pasakojo atvirame interviu žurnalui „Harper's Bazaar“. Dainininkė pripažino, kad buvo sunku palaikyti santykius ir būti visų dėmesio centre vienu metu.

„Mūsų santykiai buvo narstomi, tačiau kontroliuoti to, deja, neįmanoma. Žinoma, matai Jay-Z ir Beyonce, ir pagalvoji: „Po galais, jie tobulai tinka vienas kitam“. Bet galiausiai jų meilė yra tokia pati kaip ir visų kitų. Esu tikra, kad ir jie turi problemų, kurias sprendžia, kaip ir visi kiti... Taip ir turėtų būti“, – interviu pasakojo ji.

S.Gomez prisipažino, kad jos į pasimatymus niekas „daug nekviečia“, bet vis tik tikisi vieną dieną sutikti ypatingą žmogų.

„Aš esu viena iš tų merginų, kurios tiki meile... Dauguma mano draugų taip pat tiki meile. Mes tikiu tomis istorijomis: „O, susipažinau su juo „Starbucks“ kavinėje“, – pasakojo dainininkė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius