Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Serena Williams apie savo nėštumą pranešė netyčia: „Paspaudžiau ne tą mygtuką“

Praėjusią savaitę pasklido žinia, kad teniso superžvaigždė Serena Williams (35 m.) laukiasi pirmagimio. Nors tai pranešė ji pati per „Snapchat“, dabar tenisininkė sako, kad tai nutiko netyčia – ji savo nėštumu dar neketino girtis viešai, bet netyčia paspaudė ne tą mygtuką.
Serena Williams ir Alexis Ohanianas
Serena Williams ir Alexis Ohanianas / „Instagram“ nuotr.

Kad Serena Williams laukiasi, išdavė praėjusią savaitę jos pačios publikuota asmenukė, kurioje tenisininkė įsiamžino vilkinti geltoną maudymosi kostiumėlį ir prie nuotraukos su pradėjusiu ryškėti pilvuku parašė „20 savaičių“. Tačiau pasirodo, kad nuotrauką ji darėsi savo asmeniniam archyvui norėdama fiksuoti nėštumo eigą, ir visai neketino jos publikuoti ir su ja paskelbti apie būsimą vaikelį.

„Na, tiesą pasakius, tai nutiko netyčia. Aš atostogavau, tiesiog skyriau laiko sau, ir turiu tradiciją kiekvieną savaitę pasidaryti po nuotrauką, kad matyčiau, kiek toli esu nuėjusi, – sakė Serena Williams per vieną konferenciją Kanadoje. – Apie nėštumą pasakiau tik keliems žmonėms ir, kalbant atvirai, saugojau šią žinią. O socialiniuose tinkluose užtenka paspausti ne tą mygtuką ir... Po pusvalandžio pastebėjau keturis praleistus skambučius ir pagalvojau: „Tai keista“. Tačiau tai buvo geras laikas (pranešti). Būčiau laukusi tik dar kokias penkias ar šešias dienas.“

15min primena, kad Serenos Williams būsimo vaikelio tėvas – vienas iš socialinio tinklo „Reddit“ įkūrėjų Alexis Ohanianas (34 m.). Nuo 2015-ųjų kartu esanti pora susižadėjo pernai gruodį Romoje, kur ir susipažino.

„Instagram“ nuotr./Serena Williams ir Alexis Ohanianas
„Instagram“ nuotr./Serena Williams ir Alexis Ohanianas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius