Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Choras“ aktorė Naya Rivera ir reperis Big Seanas nutraukė sužadėtuves

Serialo „Choras“ (org. „Glee“) aktorė Naya Rivera ir reperis Big Seanas nutraukė penkis mėnesius trukusias sužadėtuves, skelbia „Us Weekly“.
Big Sean ir Naya Rivera
Big Sean ir Naya Rivera / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Po atsargių apmąstymų ir daugybės svarstymų, Seanas priėmė sudėtingą sprendimą atšaukti vestuves, – sakė reperio atstovas spaudai. – Seanas Nayai linki tik geriausio ir jis viliasi, kad savo problemas jiems pavyks išspręsti privačiai. Daugiau šio klausimo nebekomentuosime.“

Prieš pat skyrybas bulvarinis leidinys „Star“ paskelbė, kad reperis buvo neištikimas savo sužadėtinei, tačiau tokias kalbas jis kategoriškai neigia.

Netrukus po oficialaus paskelbimo apie skyrybas Naya Rivera savo „Twitter“ paskyroje buvusį mylimąjį apkaltino vagyste. „Big Seanas dabar jau vagia roleksus iš moterų namų. Galbūt todėl, kad aš vaidinu „Chore“ ir uždirbu daugiau nei jis ar dėl ko nors panašaus“, – įgėlė aktorė, vėliau šią žinutę ištrynusi.

27-erių Naya Rivera ir metais jaunesnis Big Seanas pora buvo apie metus, jiedu susižadėjo pernai spalį vos po pusmečio draugystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius