-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Dingę“ žvaigždė Joshas Holloway filme „Šokių aikštelės dievai“ tapo breiko šokėjų treneriu

Mažiau kaip po dviejų savaičių į Lietuvos kino teatrus atkeliaus filmas apie pasaulinį breiko šokėjų konkursą „Šokių aikštelės dievai“ (angl. „Battle of the Year“). Juostoje, kurioje vieną vaidmenų atliko populiarus dainininkas Chrisas Brownas, žiūrovai išvys ir kitą puikiai pažįstamą bei mėgstamą aktorių – Joshą Holloway, pasirodžiusį populiariame mistiniame seriale „Dingę“ (angl. „Lost“).
Joshas Holloway
Joshas Holloway / Kadras iš filmo
Temos: 1 Drama

Sportiškam 44-erių J.Holloway filme „Šokių aikštelės dievai“ teko Džeisono Bleiko vaidmuo. Šis vyrukas – itin kietas treneris, kuris sulaukia breiko šokėjo Dantės (akt. Lazas Alonso) prašymų imtis mokyti amerikiečių breiko šokėjų komandą. Pirmiausia Bleikas atsisako, tačiau galiausiai leidžiasi įkalbamas. Neabejotinai tam įtakos turi ir tai, kad J.Holloway herojus filme išgyvena tam tikrą nuopolį – po to, kai prieš dvejus metus jis prarado žmoną ir vaiką automobilio avarijoje, skausmą malšinti jis mėgina alkoholiu.

Tiesa, kaip nurodoma Huffingtonpost.com, Sojerį seriale „Dingę“ suvaidinusio J.Holloway, demonstruojančio breiko judesius, žiūrovai neišvys. „Pagal scenarijų Džeisonas Bleikas – buvęs krepšinio komandos treneris. Jis turi asistentą Frankliną (akt. Joshas Peckas), tačiau esminė jų užduotis – ne rodyti šokėjams naujus judesius, o iš įvairiausių Amerikos kampelių surinktus geriausius savo srities profesionalus išmokyti disciplinos ir komandinio darbo“, – rašoma apžvalgoje.

Kadras ia filmo `okių aikatelės dievai
Kadras iš filmo „Šokių aikštelės dievai“

Juostoje „Šokių aikštelės dievai“ žiūrovai iš labai arti išvys breiko šokėjų pasaulį, jo „virtuvę“, treniruočių sales, kur ruošiami geriausi pasirodymai, šokėjų mėginimus, repeticijas, klaidas ir sėkmingus pasirodymus. Filmo istorija prasideda nuo to, kad buvęs breiko šokėjas Dantė nusprendžia, jog atėjo laikas suburti komandą, kuri galėtų tapti pasaulinio breiko šokių čempionato nugalėtojais. Amerikiečiams išsvajoto apdovanojimo gauti nepavyko jau 15 metų ir dabar su rinktinių šokėjų komanda ruošiamasi šturmuoti svarbiausią breiko šokio konkursą. 

Naujosios juostos režisierius Bensonas Lee 2007-aisiais yra nufilmavęs dokumentinę juostą apie breiko šokį, o šįsyk jis atskuba į didžiuosius ekranus su meniniu filmu. Nors pasakojimų apie gatvės šokius kino ekranuose gausu, filmo „Šokių aikštelės dievai“ žiūrovai pamatys, kad breiko bendruomenės pasaulis išskirtinis, o jame verdančios emocijos ne ką menkesnės nei olimpiadose. Filmo kūrėjus įkvėpė ir Prancūzijoje kasmet vykstantis panašus pasaulinis breiko šokėjų konkursas, tad nenuostabu, kad dalis juostos buvo filmuota Prancūzijos pietuose, Monpeljė.

Užvedanti muzika, įspūdingi šokiai, dramatiška kova ir svajonė laimėti – nuo spalio 18 dienos Lietuvos kino teatruose filme „Šokių aikštelės dievai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius