-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šešiolikmetis R.Williamsas buvo panašus į... Harry Potterį (nuotrauka)

Piktokas žvilgsnis, akiniai apvaliais rėmeliais – būdamas 16 metų Robbie Williamsas tikrai nebuvo panašus į būsimą britų popmuzikos žvaigždę, greičiau į burtininką Harį Poterį.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šioje 1990 metais darytoje nuotraukoje užfiksuotas R.Williamsas įamžintas prieš tai kai atsidūrė grupėje „Kick It“. Po 18 mėnesių ši grupė buvo pervadinta į „Take That“, kuri pelnė milžinišką populiarumą ir iškėlė R.Williamsą tarp paauglių dievaičių. 

R.Willamsas buvo trijų metų amžiaus, kai jo tėvai išsiskyrė. Nors jis liko gyventi su savo motina, dažnai apsistodavo pas savo tėvą vasaros atostogų metu. Būtent čia jis pirmą kartą pajuto žvaigždės gyvenimo skonį, praneša dailymail.co.uk.

Vienos viešnagės pas tėvą metu, R.Williamsas sulaukė savo motinos skambučio – ji jam pranešė, jog Robbie buvo priimtas į grupę „Take That“.

„Jis buvo nuostabus ir labai talentingas nuo pat jaunystės. Jis buvo mažasis linksmintojas ir priversdavo suaugusiuosius nuoširdžiai juoktis“, – sakė šeštadienį mylimąją Aydą vedusio R.Williamso  tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius