-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Grace Kelly vaikaitis Andrea Casiraghi Monake vedė Tatianą Santo Domingo

Monako princesės Caroline vyriausiasis sūnus Andrea Casiraghi šeštadienį Monako karališkosios šeimos akivaizdoje vedė savo ilgametę draugę kolumbietę, paskelbė karališkieji rūmai.
Andrea Casiraghi ir Tatiana Santo Domingo
Andrea Casiraghi ir Tatiana Santo Domingo / „Scanpix“ nuotr.

A.Casiraghi žiedus su Julio Santo Domingo paveldėtoja sumainė kunigaikščio rūmuose. Kukli ceremonija įvyko stebint draugų ir šeimos narių grupelei, kurioje buvo ir A.Casiraghi dėdė, Monako monarchas Albertas II.

Vestuvių nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

29 metų A.Casiraghi jau turi vaiką su Tatiana Santo Domingo – ji jųdviejų sūnų Sachą pagimdė kovo mėnesį Londone. Niujorke gimusios ir Šveicarijoje bei Prancūzijoje augusios 29 metų T.Santo Domingo senelis J.Santo buvo Kolumbijos magnatas, vienas turtingiausių žmonių pasaulyje. Jis mirė 2011 metais.

A.Casiraghi yra Monako valdytojo, kunigaikščio Alberto II, sūnėnas ir buvusio suvereno Rainier III (Renjė III) bei jo žmonos, amerikiečių aktorės Grace Kelly vaikaitis.

Šiuo metu A.Casiraghi yra antras žmogus eilėje į Monako sostą, po savo motinos Caroline. Po vestuvių jo sūnus taps trečiuoju paveldėtojų eilėje.

Albertas II ir jo 35 metų žmona Charlene, buvusi plaukikė iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR), kurie susituokė 2011 metais, vaikų neturi.

55 metų Albertas II yra pripažinęs, kad turi dukrą ir sūnų su dviem kitomis moterimis, bet kadangi šie vaikai laikomi nesantuokiniais, jie pretenduoti į sostą negali.

A.Casiraghi jaunesnioji sesuo Charlotte, kuri laukiasi, taip pat netrukus turi ištekėti. Jos santykiai su 42 metų prancūzų komiku ir aktoriumi Gado Elmaleh į viešumą iškilo anksčiau šiais metais, o šį mėnesį pasirodžiusios poros atostogų Italijos Kaprio saloje nuotraukos patvirtino gandus, kad 27 metų Charlotte laukiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius