Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sharon Stone sergantis tėvas atsikraustė pas ją gyventi

Sharon Stone į savo namus Holivude parsivežė vėžiu sergantį tėvą, kad galėtų juo rūpintis, praneša JAV bulvarinė spauda.
Sharon Stone
Sharon Stone / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Tėtis Sharon Stone

79 metų Joe Stone'as su stemplės vėžiu kovoja nuo 2002-ųjų, o neseniai gydytojai jam pasakė, kad laiko gyventi liko nedaug, rašė „The National Enquirer“.

Aktorė nuolat lankydavosi tėvų namuose Montanoje, bet dabar šaltiniai sakė, jog ji nusprendė sustabdyti savo karjerą, kad tėvas Joe ir motina Dorothy galėtų apsigyventi su ja ir trimis jos įsūniais – devynerių Roanu, ketverių Lairdu ir trejų Quinnu.

Vienas informuotas šaltinis sakė: „Šiuo metu kalbama apie tai, kad jos tėvui būtų patogu ir kad ji galėtų kuo daugiau laiko praleisti su juo ir motina.“

„Sharon išleido tūkstančius dolerių, kad dideliame miegamajame atsirastų ligoninės lova ir specialia įranga, kurios reikia tėčiui. Ji stengėsi padaryti taip, kad viskas kuo labiau primintų namus“, – pridūrė jis.

Šis planas taip pat padėjo baigti Sh.Stone nesutarimus su seserimi Kelly. Jos anksčiau šiais metais kovojo dėl savo labdaros organizacijos „Planet Hope“.

„Kelly matė, kaip Sharon priėmė pas save tėvus, ir jos susitaikė“, – pridūrė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius