Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sigourney Weaver – prieš plastinę chirurgiją

Mokslininkę filme „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“) vaidinusi Holivudo aktorė Sigourney Weaver puikiai pasirodė ne tik ekrane, bet ir švytėjo per filmo reklamos kampaniją. Tačiau 60-ies sulaukusi moteris gynėsi niekuomet negulusi ir nesigulsianti po chirurginės plastikos specialistų skalpeliu.
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorė pareiškė, kad tokio pobūdžio kosmetinės procedūros yra nenatūralios, o jas darytis aktoryste užsiimančioms moterims paprasčiausiai kvaila. „Niekada nesidarysiu šių operacijų ir nesileisiu populiariųjų botokso injekcijų. Argi gali taip elgtis aktorė? Po jų veidas būna toks įtemptas ir atrodo tarsi nerealus. Gerbėjai ir žiūrovai akimirksniu tai pastebės. Aktorių veidai privalo judėti“, – tvirtino daugiau nei 30 metų ekrane praleidusi moteris ir pridūrė, kad pačiai jauninamųjų procedūrų nereikia, nes jaučiasi net seksualesnė nei anksčiau.

„Man patinka mano kūnas. Patinka net tos vietos, kur būdama jaunesnė maniau turinti trūkumų. Pagaliau jaučiu, kad mano kūno linijos  moteriškos. Galbūt tai dėl amžiaus, nesvarbu. Džiaugiuosi, kad atrodau taip, kaip atrodau“, – Showbizspy.com šypsojosi S.Weaver.

Beje, aktorė neseniai prisipažino, kad būtų ne prieš nusifilmuoti dar viename „Vaiduoklių medžiotojų“ (angl. „Ghostbusters“) filme. „Nemanau, kad gaučiau didelį vaidmenį, bet filme galiu pasirodyti. Turbūt svarbesnis Billo Murray pasirodymas juostoje. Man kelissyk skambino prašydami perskaityti scenarijų“, – sakė 60-ies vis dar žydinti moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius