Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi kojas masažavo lesbietės

Mergina pagal iškvietimą Patrizia D'Addario, pagarsėjusi intymiais santykiais su Italijos ministru pirmininku Silvio Berlusconi, savo naujoje knygoje atveria dar daugiau pikantiškų politiko gyvenimo smulkmenų. Pavyzdžiui, kad jam kojas masažuodavo lesbietės.
Patrizia D'Addario
Patrizia D'Addario / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Knyga „Gradisca Presidente“ (liet. „Mėgaukitės, prezidente“), kurią parašė šviesiaplaukė 42-ejų prostitutė P.D'Addario, prekyboje turėtų pasirodyti jau rytoj, lapkričio 24-ąją. Neabejojama, kad kompromituojantis leidinys ilgai vers raudonuoti  73-ejų S.Berlusconi.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./V.Lario ir S.Berlusconis
S.Berlusconi su žmona

Buvusi manekenė P.D'Addario išgarsėjo paaiškėjus, kad ji buvo viena iš Italijos premjero palydovių. Moteris ne tik buvo kviečiama į vakarėlius, jai mokėdavo už intymias paslaugas.

Rytoj pasirodysiančios knygos ištrauka pirmadienį spausdino Italijos spauda. P.D'Addario jose tikina, kad buvimą S.Berlusconi namuose galima lyginti su viešnage hareme, kur zuja daugybė lesbiečių ir kitų palydovių. „Jo namuose Romoje buvome sutiktos su šampanu ir užkandžiais. Po dešimties minučių pasirodė jis, premjeras. Jis su visais sveikinasi, visi jį pažįsta, o jis negaili svečiams bučinių“, – rašo moteris.

Pačią P.D'Addario į prašmatnų S.Berlusconi vakarėlį pirmąsyk atsivedė verslininkas Giampaolo Tarantini, su kuriuo ji kilusi iš vieno miesto – Bario, esančio Pietų Italijoje. Šiuo metu G.Tarantini iškelti kaltinimai dėl vertimosi prostitucija ir kokaino platinimo.

Pirmąsyk mačiau, kad vienam vyrui būtų skirtos 20 merginų.P.D'Addario taip pat aprašo, kaip S.Berlusconi vadina ją mielute, domisi jos karjeros planais, rodo filmus, o vėliau visi vakarėlio dalyviai premjerui dainuoja garbinamąjį himną. „Patalpoje, kur vyksta vakarėlis, visos jaunos merginos mėgina prasibrauti kuo arčiau Berlusconi. Jis vaikščioja nuo merginos prie merginos, jas glamonėja, o šios atsako tuo pačiu“, – tikina buvusi manekenė.

Ji knygoje priduria gyvenime stebėjusi įvairių orgijų, bet pirmąsyk mačiusi, kad vienam vyrui būtų skirtos 20 merginų. „Dažniausiai vyrų ir moterų skaičius panašus, kitaip sunku visiems patirti malonumą“, – sakė P.D'Addario. Ji taip pat atpasakoja, kaip ją mergina S.Berlusconi, o ekskursija po jo namus baigiasi miegamajame.

Didžiulis kambarys ir įspūdinga lova moteriai padarė didelį įspūdį. P.D'Addario rašo, neva S.Berlusconi prasitarė, kad lova – Rusijos premjero Vladimiro Putino dovana, o vėliau prie jųdviejų prisidėjo dvi lesbietės. Jos Italijos premjerui darė kojų masažą.

Knygoje aprašoma ir daugiau intymių scenų. Autorė primena, kad dauguma pokalbių su S.Berlusconi įrašyti. Šie įrašai jau buvo skandalingai paviešinti vasarą.

Pats Italijos premjeras anksčiau yra neigęs pažįstantis P.D'Addario, o jo žmona Veronica Lario pareikalavo skyrybų dar balandį. Lapkritį ji Milano teismui įteikė skyrybų prašymą, kuriame dėl santuokos žlugimo kaltina vyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius