-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi rengtose vakarienėse dalyvavusios merginos papasakojo, kas vyko viloje (nuotraukos)

Italijos ministro pirmininko organizuotuose pasilinksminimuose krūtines apsinuoginusios merginos imitavo oralinį seksą su statula, trečiadienį pranešė šaltinis, remdamasis dviejų jaunų vakarėlio viešnių prokurorams duotais parodymais.
Ambra Battilana
Ambra Battilana / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aštuoniolikmetės Chiara Danese ir Ambra Battilana pirmadienį liudijo prokurorams Silvio Berlusconi dėl lytinių santykių su nepilnamete iškeltoje byloje.

Pasak apklaustųjų, premjero „vakarienės“ buvo kur kas pikantiškesnės, nei šis yra pasirengęs pripažinti viešai.

„Kai kurios merginos apnuogino savo krūtines ir siūlė jas S.Berlusconi bučiuoti. Jos lietė ministro pirmininko intymias vietas ir pačios leidosi liečiamos“, – remiantis Italijos spaudoje pasirodžiusiais apklausos įrašu, pasakojo A.Batillana.

„Po šimtojo nešvankaus juokelio S.Berlusconi liepė įnešti statulą ..... vyro su didžiuliu peniu. Penis akivaizdžiai viršijo visas proporcijas. Tada S.Berslusconi paprašė merginų pabučiuoti penį... ir jos suvaidino oralinį seksą“, – pasakojo Ch.Danese.

S.Berlusconi privačioje viloje netoli Milano rugpjūčio 22 dieną vykusiame uždarame vakarėlyje dalyvavusios merginos prokurorams sakė, kad jas šokiravo tai, ką jos ten pamatė. Chiara skundėsi, jog jai teko „prašyti žolelių arbatos, kad nusiramintų“.

Abi apklaustosios patvirtino, kad toliau vakarėlis tęsėsi vadinamajame „bunga bunga“ kambaryje, kur kitos išsirengusios merginos glamonėjosi tarpusavyje, norėdamos sužadinti S.Berlusconi aistrą.

Tačiau Chiara ir Ambra pasakė premjero dešiniąja ranka vadinamam Emiliui Fede, kad jos nori išeiti.

79-erių metų E.Fede anksčiau buvo joms žadėjęs gauti „orų mergaičių“ darbą televizijoje, kurioje jis dirbo laidų vedėju.

„Jeigu norite išeiti, gerai, – pakartojo jo žodžius merginos. – Tik negalvokite, kad po to būsite “orų mergaitėmis„ ar dalyvausite „Mis Italija„ konkurse“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius