-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Silvio Berlusconi sekso skandalo centre atsidūrusi mergina augina kūdikį, kurio tėvas – naktinio klubo savininkas

Marokietė, atsidūrusi skandalo dėl buvusio Italijos premjero Silvio Berlusconi santykių su nepilnamete prostitute centre, augina kūdikį, kurio susilaukė nuo daugiau nei dvigubai už ją vyresnio naktinio klubo savininko, antradienį pranešė Italijos žiniasklaida.
Karima El Mahroug
Karima El Mahroug / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šokėjai Karimai El Mahroug, žinomai sceniniu vardu „Rubi Širdžių Daužytoja“ (Ruby Rubacuori), pernai buvo tik 17 metų, kai tuometis premjeras jai esą sumokėjo už seksą. Už tokį nusikaltimą gresia iki trejų metų laisvės atėmimo bausmė.

Jeigu būtų pripažintas kaltu, 75-erių metų S.Berlusconi taip pat gali būti pasiųstas už grotų 12 metų dėl įgaliojimų viršijimo ir įtariamo spaudimo policijai paleisti K.El Mahroug, kai ši buvo suimta dėl kito su sekso skandalu nesusijusio nusižengimo.

Prokurorai teigia, kad S.Berlusconi kelis kartus mokėjo už seksą su K.El Mahroug pernai nuo vasario iki gegužės. Nagrinėjant šią bylą vienas policijos pareigūnas anksčiau šį mėnesį paliudijo, kad ši mergina buvo prostitutė.

S.Berlusconi neigė visus kaltinimus ir tvirtino, kad davė K.El Mahroug pinigų, kai mergina pakliuvo į sunkią finansinę padėtį. Buvęs premjeras taip pat teigė, kad mėgino išvaduoti ją iš arešto, nes manė, kad K.El Mahroug yra buvusio Egipto prezidento Hosni Mubarako dukterėčia.

Ši byla buvo pradėta nagrinėti anksčiau šiais metais, kai S.Berlusconi tebebuvo valdžioje, tačiau ji buvo kelis mėnesius vilkinama dėl gynybos teisėjų veiksmų ir tradiciškai lėto Italijos teisinės sistemos darbo.

Kaip pranešama, mama ir jos kūdikis jaučiasi gerai, o vaiko tėvas – 42-ejų metų Luca Risso, valdantis dvi diskotekas šiauriniame Genujos mieste, kur dirbo K.El Mahroug, sakė, kad jo „laimė nenupasakojama“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius