Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Simono Cowello franšizė „Got Talent“ pasiekė naują pasaulio rekordą

Simonas Cowellas pasiekė naują pasaulio rekordą Guinnesso knygoje – jo franšizė „Got Talent“ buvo paskelbta sėkmingiausiu realybės televizijos serialu planetoje.
Simonas Cowellas
Simonas Cowellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Muzikos ir realybės televizijos magnatas šią franšizę pradėjo nuo „Britain's Got Talent“ 2007 metais ir nuo to laiko šis formatas buvo pritaikytas 58-iose pasaulio valstybėse, tarp jų – Amerikoje, Australijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Kinijoje, Brazilijoje, taip pat ir Lietuvoje.

Tokie pasiekimai pelnė „Syco Entertainment“ ir „FremantleMedia“ serialui vietą istorijos knygose. „Got Talent“ didžiausio realybės televizijos hito pasaulyje titulą paveržė iš „Strictly Come Dancing“.

„Guinness World Records“ prezidentas Alistairas Richardsas sakė: „Mums malonu patvirtinti, kad „Got Talent“ viršijo ankstesnį pasaulio rekordą ir dabar yra oficialus Guinnesso pasaulio rekordininkas“.

Neseniai tėvu tapęs S.Cowellas nepaprastai džiaugiasi šiomis naujienomis ir pareiškė: „Labai didžiuojuosi, kad „Got Talent“ yra vietinis britų šou. Dėl jo sėkmės esame dėkingi grupei labai talentingų prodiuserių visame pasaulyje. Ir, žinoma, nuostabiems talentams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius