Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Skaudi W.Houston išpažintis

Pasirodžiusi viename garsiausių – Oprah Winfrey – Amerikos pokalbių šou garsi atlikėja Whitney Houston išliejo širdį.
Whitney Houston su buvusiu vyru dainininku Bobby Brownu.
Whitney Houston su buvusiu vyru dainininku Bobby Brownu. / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienio vakarą vykusioje laidoje dainininkė nustebino dažną savo gerbėją. W.Houston prisipažino, kad dėl savo priklausomybės nuo narkotikų buvo visiškai pamiršusi esanti dainininkė. 46-erių W.Houston atvirai papasakojo apie siaubingas savo gyvenimo akimirkas, kuomet ji maišydavo kanapes ir kokainą. „Aš nebesvarsčiau apie dainavimą. Buvau visiškai pamiršusi apie tokį savo gyvenimą. Turėjau daug pinigų“, – sakė atlikėja, aktorė ir buvęs modelis.

Šiemet naują albumą išleidusi W.Houston kartu sugrįžo ir į viešąjį gyvenimą. Interviu O.Winfrey laidoje – pirmasis jos viešas pareiškimas per 7 metus. Pokalbio metu atlikėja pasakojo žiūrovams net labai asmeniškus dalykus. Pavyzdžiui, kaip ji su tuometiniu sutuoktiniu Bobby Brownu visą savaitę tylėdami sėdėjo prieš televizorių ir rūkė „žolę“. W.Houston atskleidė, kad noras vartoti narkotikus tapo nevaldomas po to, kai 1992 metais buvo sukurtas filmas „Asmens sargybinis“. Ji šiurpindama klausytojus pasakojo apie didžiulius kiekius svaigalų ir teigė vartojusi juos kasdien, kai 1996-aisiais filmavosi kino juostoje „Pastoriaus žmona“.

Aktorė ir atlikėja taip pat prabilo apie savo nelaimingą 14 metų trukusią santuoką ir net muštynes su vyru. Pora oficialiai išsiskyrė 2007 metais. W.Houston gavo jos ir B.Browno dukters, 16-metės Bobbi Kristinos, globą.

W.Houston prisipažino, kad galutinai jai žlugti neleido motina Cissy. Ji, pasirodžiusi kartu su ginkluotais pareigūnais ir teismo įsakymu, iškėlė ultimatumą – gydytis arba pasitraukti iš šou verslo visiems laikams. Dainininkė susiėmė ir šiemet jos albumas užkariauja JAV populiarumo viršūnes, o ji pati puikiai atrodo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius