Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi garsioji aktorių pora Tomas Cruise'as ir Kate Holmes

Holivudą krečia skyrybų karštinė. Vos tik pritilo kalbos apie Johny Deppo ir Vanessos Paradis skyrybas, lyg perkūnas iš giedro dangiaus trenkė žinia – po penkerių santuokos metų skiriasi aktoriai Tomas Cruise'as (49) ir Katie Holmes (33), skelbia people.com ir kiti užsienio naujienų portalai.
Katie Holmes ir Tomas Cruise'as
Katie Holmes ir Tomas Cruise'as / zmones24.lt
www.zmones24.lt/Tomas Cruise'as ir Katie Holmes skuba į televiziją
Tomas Cruise'as ir Katie Holmes su dukra Suri 2008 m.

Tomas Cruise'as ir Katie Holmes susituokė 2006-ųjų lapkritį Romoje. Pora augina dukterį Suri (6).

Katie Holmes advokatas Jonathanas Wolfe žiniasklaidai išplatino pranešimą: „Skyrybos – tai privatus Katie ir jos šeimos reikalas. Katie pagrindinis rūpestis, kaip ir iki šiol, bus dukros interesai.“ Kol kas nežinoma, ar poros skyrybų dokumentai jau pasiekė teismą, tačiau didelių kliūčių neturėtų kilti, nes tmz.com duomenimis, Tomas ir Katie prieš vestuves pasirašė vedybinę sutartį, numatančią turto pasidalinimą išsiskyrus. Žinoma, kad aktorių pora turi apie 275 mln. JAV dolerių vertės bendro turto. Kokia dalis teks Katie, neskelbiama.

Paskutinį kartą Tomas Cruise'as ir Katie Holmes kartu viešumoje buvo pastebėti šių metų vasario mėnesį. Gandai apie aktorių šeimos skyrybas įgavo pagreitį, kuomet šiuo metu kino teatruose rodomo filmo „Roko amžius“ premjerose Tomas pasirodė be savo žmonos. T.Cruse'as šią savaitę buvo pastebėtas Islandijoje, kur jis filmuojasi naujoje kino juostoje „Oblivion“. Tuo tarpu K.Holmes su dukra visą savaitę praleido Niujorke.

Tomui Cruise'ui – tai jau trečios oficialios skyrybos

Aktoriui santuoka su Katie buvo jau trečioji. 1987–1990 metais Tomas buvo vedęs aktorę ir profesionalią pokerio lošėją Mimi Rogers. Manoma, kad būtent Mimi atvedė Tomą į prieštaringai vertinamą scientologijos tikėjimą.

„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman ir Tomas Cruisas
Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as

Savo pirmąją žmoną T.Cruise'as paliko po to, kai juostoje „Griaustinio dienos“ susipažino su Nicole Kidman. Tomo santuoka su Nicole truko net 11-ka metų. Gyvendami kartu aktoriai savų vaikų nesusilaukė, bet įsivaikino Isabellą Jane, kuriai dabar jau 19 metų, ir Connorą Antony, kuriam 17 metų. Įvaikių globa po skyrybų 2001-aisiais atiteko N.Kidman.

Dar būdamas susituokęs su Nicole, Tomas užmezgė romaną su ispanų aktore Penelope Cruz, su kuria susipažino filmuojantis juostoje „Vanilinis dangus“. Romantiški Penelopes ir Tomo santykiai, išardę T.Cruise'o ir N.Kidman šeimą, tęsėsi iki 2004-ųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius