Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skolų spaudžiamas Nicolas Cage‘as parduoda pilį Anglijoje

Nicolas Cage‘as – vienas iš tokių Holivudo aktorių, kurie pasirodydami bet kuriame projekte atneša jam pelną. Tačiau „Oskaru“ apdovanotas aktorius, regis, visai nesugeba tvarkytis asmeninių finansų.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicolas Cage'as

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, 10 mln. svarų sterlingų, beveik 38 mln. Lt, už vieną filmą gaunantis N.Cage‘as vis garsiau kaltinamas nesumokėjęs milijonų JAV dolerių mokesčių.

Britų žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad 45-erių kino žvaigždės trečioji žmona, buvusi padavėja Alice Kim ėmėsi pardavinėti N.Cage‘ui priklausantį nekilnojamąjį turtą. Dailymail.co.uk duomenimis, naujausias šeimos parduodamas objektas – gotišką stilių imituojanti pilis Somersete.

Šios žinios žiniasklaidą pasiekė praėjus vos savaitei poto, kai N.Cage‘as atsikratė namo Bato mieste, esančiame toje pačioje Somerseto grafystėje. Jį parduodamas aktorius teigė, kad gautos lėšos bus investuotos į čia pat, Midfordo kaimelyje, turimos pilies restauravimą.

Ši pirkėjams dabar yra siūloma už 3,5 mln. svarų sterlingų, apie 13,2 mln. Lt. „Apie pilies pardavimą buvo paskelbta ką tik. Jie sustabdė joje visus darbus ir nori kuo greičiau parduoti, – tikino Dailymail.co.uk šaltinis. – Jie jau sutiko su vienu pasiūlymu, net nepaisydami to, kad siūloma suma mažesnė nei jie tikėjosi gauti“.

Pasak britų žurnalistų, ši netektis bus nemenkas smūgis amerikiečių aktoriui, kuris visuomet demonstravo esąs „britų stiliaus džentelmenas“. Didžiojoje Britanijoje taip pat sklandė kalbos, kad N.Cage‘as ketino persikraustyti į Somerseto grafystę su šeima – jis net žvalgėsi mokyklos savo 3-ejų sūnui ir žadėjo uždegti Kalėdines lemputes.

Sklando gandai, kad aktorius turi rimtų problemų su JAV valdžia ir jam net areštuota dalis turto, tad aktorius parduoda nekilnojamąjį turtą Kalifornijoje, Las Vegase ir Naujajme Orleane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius