Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Smokie“ į Klaipėdos arenos atidarymą pritraukė pilnutėlę salę

Klaipėdos areną oficialiai atidariusi grupė „Smokie“ pripildė pilną salę: laisvų vietų beveik neliko. Scenos veteranai britai „Smokie“ tapo naujosios arenos pionieriais – surengė pirmąjį koncertą arenoje, dar kvepiančioje dažais ir nespėjusioje išsivalyti visų statybinių dulkių.
Grupė „Smokie“ tapo pionieriais naujoje Klaipėdos arenoje.
Grupė „Smokie“ tapo pionieriais naujoje Klaipėdos arenoje. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Roko muzikos grandai prieš koncertą elgėsi visai ne kaip įnoringos žvaigždės: vokalistas Mike'as Craftas likus kiek daugiau nei pusvalandžiui iki koncerto pradžios išėjo pasivaikščioti arenoje. Apsivilkęs juodais marškinėliais ir džinsais bei apsiavęs baltais sportiniais bateliais jis minioje tapo nepastebimas.

Koncerto pradžia buvo numatyta 19 val., tačiau dėl akcijos „Varom už Lietuvą“ kocertas prasidėjo kiek vėliau. Į sceną pasirodyti apie 7000 žmonių „Smokie“ lipo kartu su simfoniniu orkestru.

Scenos veteranai, Lietuvoje besilankantys ne pirmą kartą, jau sugebėjo pasisveikinti lietuviškai ir padėkoti žiūrovams. Be jau visame pasaulyje gerai žinomų dainų, „Smokie“ atliko ir kelis visiškai naujus kūrinius.

Britų grupė išpopuliarėjo 1965-aisiais. Jų kūrinius „Don‘t Play Your Rock‘n‘Roll To Me“ ar „Oh Carol“ dauguma pažįsta iš pirmųjų akordų. 

Klaipėdoje į koncertą parduota apie 5 tūkst. bilietų. Likus kelioms dienoms iki koncerto organizatoriai skelbė, jog parduodama dar 200 papildomų bilietų.

Šiemet Klaipėdos „Švyturio“ arenoje dar ketinama surengti Mireille Mathieu, „Novye Russkie Babki“, Nikolajaus Baskovo, Toto Cutugno ir kitų atlikėjų koncertus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius