-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ režisierė: „Geriausias efektas – choreografija“

Ekranus jau pasiekė naujausia odė šokiui – filmas „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (angl. „Step Up: All In“), kuris sužavės ne tik šokėjų ryžtu, veržlumu ir pergalės troškimu, bet ir dar įspūdingesne, išskirtine choreografija. Ši – prie visų „Šokis hip-hopo ritmu“ frančizės filmų prisidėjusio choreografo Jamalio Simso nuopelnas.
Filmas „Šokis hiphopo ritmu. Viskas arba nieko“
Filmas „Šokis hiphopo ritmu. Viskas arba nieko“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.
Temos: 1 Hiphopas

Pasak „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ režisierės Trish Sie, dauguma žiūrovų nustebs, kad filme iš tiesų nėra jokių specialiųjų efektų ar kompiuteriu sukurtų triukų. „Visa kvapą gniaužianti choreografija buvo atlikta tikrų žmonių, sušokta šokėjų tiesiai prieš kameras. Šokis – mūsų ryškiausia žvaigždė, o choreografija – geriausias specialusis efektas“, – sakė kino kūrėja. Anot jos, filmo pasirodymų šokio judesius kūręs choreografas J.Simsas buvo jungiamoji medžiaga, suvienijusi visas „Šokis hip-hopo ritmu“ frančizės  dalis ir būtent jo dėka šokis filme evoliucionavo iki neįtikėtinų aukštumų.

„Žiūrovai išvys visų žvaigždžių komandą. Turėjome šansą suburti draugėn tokius šokėjus, kurie drąsiai gali vadintis vienais geriausių pasaulyje. Jie turėjo būti vienas kumštis, tad filmavimo aikštelėje nebuvo lyderių, jie nedemonstravo individualių gebėjimų, tačiau sujungė savo meistriškumą, kad surengtų dar neregėto sudėtingumo grupinius pasirodymus“, – kalbėjo J.Simsas. Jo teigimu, 3D technologija ypač puikiai perteikia šokio subtilybes ir įdomiausias detales. „Tikiu, kad žiūrovai stebėdami filmą pajus tą laisvę, džiaugsmą ir entuziazmą, kurį filmavimo aikštelėje jutome mes ir užsinorės šokti“, – šypsojosi choreografas.

Prieš „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ premjerą, šokio banga nusirito ir už kino salės ribų – ketvirtadienį Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vykusiose šokio dvikovose susigrūmė geriausi Lietuvos hip hopo šokėjai. Įkvėpti gatvės šokio aistros jaunuoliai varžėsi stebimi tarptautinės komisijos, kurią sudarė šokėjas iš Vokietijos P-Dog, svečias iš Baltarusijos Gavr ir lietuvis Arni. Gausiai susirinkusi publika taip pat turėjo progą pasimankštinti nemokamoje profesionalų pamokoje. Galiausiai paaiškėjo, kad geriausio konkurso dalyvio vardo ir viso glėbio prizų nusipelnė Sandra Klastauskaitė, o antrąją vietą užėmė Barbora Šliogerytė. Merginoms nusileido Edvinas Aušvicas ir Arūnas Švarcas, užėmę trečiąją ir ketvirtąją vietas.

Uždegantis, judesio ir puikios muzikos kupinas filmas „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ – jau Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: „Šokis hiphopo ritmu. Viskas arba nieko“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius