Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solange Knowles lifte užpuolė savo sesers Beyonce vyrą Jay Z ir paleido į darbą kojas, incidentą užfiksavo vaizdo kamera

Pasirodė skandalingas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota kaip Beyonce (32) sesuo Solange Knowles (27) užpuolė atlikėjos vyrą Jay Z (44) lifte, „Met Gala“ pokylio dūzgių metu. Tai galima pamatyti vaizdo įraše, kurį paviešino TMZ.
Beyonce su vyru Jay-Z ir seserimi Solange Knowles „Met Gala“ pokylio dūzgėse
Beyonce su vyru Jay-Z ir seserimi Solange Knowles (dešinėje) „Met Gala“ pokylio dūzgėse / AOP nuotr.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip ritmenbliuzo atlikėja Solange šaukia ant reperio, o po to puola jį kumščiuoti ir kelis kartus bando įspirti.

Vyras, kuris kaip manoma yra asmens sargybinis, bando nuraminti atlikėją ir ją atplėšti nuo Jay Z. Vaizdo siužete matyti, kaip jis sustabdo liftą dvyliktame aukšte, kad jokie pašaliniai negalėtų į jį įlipti ir tapti šio nemalonaus incidento liudininkais. Vienu momentu Beyonce bando sustabdyti konfliktą tarp sesers ir savo vyro atsistodama tarp jų.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: Jay Z PHYSICALLY ATTACKED by Beyonce's Sister Solange

Liftui nusileidus žemyn, apie 2.30 val., pirmoji iš jo išlėkė Solange, kuri akivaizdžiai buvo susinervinusi, o Beyonce šypsojosi fotografams ir apsimetė, tarsi nieko nebūtų nutikę. Trijulė turėjo išvažiuoti vienu automobiliu, tačiau jame Solange ir Jay Z buvo per ankšta. Pirma į mašiną įsėdo Solange, Jay Z prie automobilio pastoviniavo, bet nuėjo įsėsti įkitą. Beyonce pasiliko ne su vyru, o seserimi.

VIDEO: Po konflikto lifte Jay Z ir Beyonce su seserimi Solange išvyksta skirtingais automobiliais

Atlikėjų atstovai susilaikė nuo komentarų apie lifte įvykusį incidentą, o pirmadienį, kai buvo paviešintas skandalingasis vaizdo įrašas, Beyonce ir Jay Z kartu ėjo stebėti krepšinio varžybas lyg niekur nieko.

„Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr./Jay Z ir Beyonce stebėjo NBA rungtynes
„Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr./Jay Z ir Beyonce pirmadienį, kai buvo paviešintas skandalingasis vaizdo įrašas, kartu stebėjo NBA rungtynes

Tuo tarpu „The Standard Hotel“ bosai aiškinasi, kaip saugumo kamerų nufilmuota medžiaga pateko į viešumą. Viešbučio vadovybės pareiškime sakoma: „Esame šokiruoti ir nusivylę, kad buvo aiškiai pažeista mūsų saugumo sistema ir konfidencialumas, kurį tikimės suteikti savo svečiams. Kuo skubiausiai aiškinamės aplinkybes dėl šios situacijos ir, kaip mums įprasta, drausminsime ir patrauksime baudžiamojon atsakomybėn su tuo susijusius asmenis“.

Interneto komentatoriai padarė savo išvadas, dėl ko galėjo kilti šis konfliktas. Štai kelios versijos: Solange puolė sesers vyrą dėl jo nepagarbaus elgesio su Beyonce; Jay Z užsitraukė nemalonę dėl savo neištikimybės žmonai; dar viena versija – Solange tiesiog ištiko pykčio isterija, kokia kamuoja ir supermodelį Naomi Campbell. Akivaizdu viena – nėra namų be dūmų ir jokie turtai nuo jų neapsaugos. Taip pat neatmetama versija, kad Solange galėjo būti apsvaigusi nuo alkoholio arba narkotikų.

Kitą dieną po incidento Beyonce savo „Instagram“ paskyroje įkėlė keistą nuotrauką, kurioje nufotografuoti maldos Dievui žodžiai. Joje prašoma Dievo pagalbos išmintingai pasirinkti draugus ir atsiskirti nuo tų, kurie daro jai blogą įtaką. Po to, kai į dienos šviesą išlindo šis nemalonus konfliktas, internautai pradėjo suvedinėti galus, kad galbūt šie žodžiai yra skirti Beyonce seseriai Solange.

„Instagram“ nuotr./Beyonce paviešinti maldos žodžiai
„Instagram“ nuotr./Beyonce paviešinti maldos žodžiai

Beyonce, Jay Z ir Solange dalyvavo pokylyje gegužės 5 dieną, o vėliau patraukė į „The Standart“ viešbutį, kur vyko renginio dūzgės. Vakarėlyje nebuvo matoma jokios įtampos tarp seserų, jos mielai pozavo fotografams su Sarah Paulson ir Lupita Nyong'o.

Prieš kelias savaites Solange ir Beyonce leido laiką drauge „Coachella“ festivalyje. Tuomet jaunėlė Solange Knowles net pasikvietė savo seserį prisidėti prie jos ant scenos, kur jos atliko bendrą šokį.

„Instagram“ nuotr./Solange Knowles, Lupita Nyong, Beyonce ir Sarah Paulson
„Instagram“ nuotr./  Iš kairės: Solange Knowles, Lupita Nyong, Beyonce ir Sarah Paulson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius