Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sports Illustrated“ viršelyje – manekenė Bar Refaeli

Manekenė Bar Refaeli susuko galvą aktoriui Leonardui DiCaprio, o dabar toliau suks galvas viso pasaulio vyrams iš „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių numerio viršelio.
Bar Rafaeli
Bar Rafaeli / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bar Refaeli

B.Refaeli jam nusifotografavo su „Missoni“ bikiniu, kuriam pasiūti prireikė labai nedaug medžiagos ir kurio kelnaites ji toje nuotraukoje nutraukusi taip žemai, kaip tik leidžia kukliausios padorumo normos.

B.Refaeli yra pirmoji izraeliečių manekenė, išsirengusi šio itin populiaraus numerio, kuris prekyboje pasirodė antradienį, viršeliui. Tai taip pat pirmasis jos „Sports Illustrated“ viršelis.

Šis „Sports Illustrated“ numeris pasieks 66 mln. skaitytojų visame pasaulyje, o tinklalapyje jį gali aplankyti 350 mln. interneto vartotojų, praneša pats žurnalas. Tad štai koks tai pasirodymas gražuolei Bar.

„Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių numerio viršelis jau seniai yra labai geidžiamas visų manekenių, trokštančių pasaulinės šlovės ir superžvaigždės statuso. Anksčiau B.Refaeli nuotraukos trejus metus buvo spausdinamos „paprastuose“ šio numerio puslapiuose.

Šiemetinė viršelio nuotrauka buvo padaryta Kanouano saloje Grenadinuose (Karibai).

Iš viso šiame numeryje daugiau kaip 30 profesionalių ir sporto žvaigždžių, tarp kurių yra tenisininkės Tatiana Golovin ir Marija Kirilenko, demonstruoja 83 bikinius.

Sklido gandai, kad 23 metų B.Refaeli atvaizdas turėjo papuošti pernykščio specialaus numerio viršelį, bet paskutinę minutę ją pakeitė Marisa Miller.

Anksčiau šio nuo 1964-ųjų leidžiamo numerio viršelį yra papuošusios supermanekenės Heidi Klum, Tyra Banks, Rebecca Romijn, Elle Macpherson ir Christie Brinkley.

Kartą per metus išleidžiamą maudymosi kostiumėlių numerį daugelis laiko „karščiausių“ supermanekenių statuso matu. Jo nuperkamų egzempliorių skaičius yra vienas didžiausių pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius