Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermanekenė M.Kerr laukiasi pirmagimio

Australijos supermanekenė Miranda Kerr, liepą po mėnesį trukusių sužadėtuvių slapta ištekėjusi už Holivudo aktoriaus Orlando Bloomo, patvirtino esanti nėščia.
Orlando Bloomas su Miranda Kerr
Orlando Bloomas su Miranda Kerr / „Scanpix“ nuotr.

27 metų M.Kerr, kuri išgarsėjo pasaulyje demonstruodama mados namų „Victoria's Secret“ apatinį trikotažą, šią džiugią žinią patvirtino Ispanijoje leidžiamam žurnalui „Vogue“. Gražuolės manekenės nuotrauka papuoš žurnalo rugsėjo numerio viršelį.

„Taip, aš laukiuosi, esu ketvirtą mėnesį nėščia“, – sakė M.Kerr ir pridūrė, kad buvo nelengva tiek laiko slėpti šią žinią.

Su 33 metų O.Bloomu, kuris yra filmų „Karibų piratai“ („Pirates of the Caribbean“) ir „Žiedų valdovas“ („The Lord of the Rings“) žvaigždė, gražuolė pradėjo draugauti 2007 metais.

Apie šios poros vestuves praėjusį mėnesį paskelbė Australijos prabangių prekybos centrų tinklas „David Jones Ltd.“, pasirinkęs M.Kerr savo „ambasadore“.

Manekenė savo ruožtu padėkojo „David Jones“, kad kompanija atsižvelgė į jos planus ištekėti bei suteikė galimybę pasidžiaugti medaus mėnesiu; kompanija leido jai nedalyvauti pavasario ir vasaros mados kolekcijos pristatyme.

M.Kerr, užaugusi atokiame Australijos miestelyje Gunedoje, per pastaruosius dvylika mėnesių, žurnalo „Forbes“ duomenimis, uždirbo apie 4 mln. JAV dolerių. Šio leidinio sudarytame daugiausia uždirbančių manekenių sąraše jai atiteko devinta vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius