Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Klum balandžio pirmajai tapo „picos mergaite“

Vokiečių kilmės Amerikos modelis Heidi Klum balandžio pirmosios proga sutiko tapti picerijos padavėja. Garsią moterį sudomino CBS televizijos pasiūlymas dalyvauti specialioje laidoje, kurioje garsenybės bando apsimesti paprastais žmonėmis ir taip apgauti aplinkinius.
Modelis Heidi Klum
Modelis Heidi Klum / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš apsirengiau paprastais drabužiais, susukau plaukus į kuodelį ir perkišau pieštuku, buvau nepasidažiusi ir stengiausi elgtis taip, kaip paprastai nesielgiu, – neįprasta patirtimi šypsodamasi džiaugėsi H. Klum. – Šiurkščiai kalbėjau su klientais, nešdama jiems picas atsikąsdavau arba išmesdavau ant žemės ir vėl įdėdavau į lėkštę. Kai kurie mane atpažino, nes ant vienos picerijos sienos kabėjo daug žinomų žmonių nuotraukų, tarp kurių buvo ir maniškė. Tačiau aš tai neigiau.“

Muzikanto Sealo žmona prisipažino, kad visą dieną, kai apsimetinėjo picerijos padavėja, ji aktyviai flirtavo su vyrais ir šie neliko abejingi.

„Aš gavau daugybę vyrų ir vaikinų telefono numerių, nes daug su jais flirtavau. Paprastai to nedarau, nes esu laimingai ištekėjusi, bet buvo labai smagu prisiminti, kaip tai veikia“, – juokdamasi pasakojo garsi moteris.

Norėdami pamatyti, kaip žvaigždei sekėsi būti paprasta darbuotoja, ir išgirsti daugiau jos įspūdžių, spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius