Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susan Boyle – ant bangos

Tikru atradimu tapusi niekam nežinoma 47-erių vienišė iš Škotijos toliau užkariauja pasaulį. Sekmadienį dieną jau buvo per 40 mln. internautų, peržiūrėjusių Susan Boyle dainuojant. Ji pateko į savaitines naujienų laidas ne tik Didžiojoje Britanijoje ir JAV, bet net ir Rusijoje.
Susan Boyle
Susan Boyle / myparkmag.co.com nuotr.
Temos: 1 Internetas

Stulbinamos sėkmės paslaptis – nesuvaidintas naivumas, nedaili išvaizda ir pritrenkiamas balsas, pirmąsyk prieš savaitę atsiskleidęs britų televizijos šou „Britains Got Talent“, kuriame siekiama atrasti naujų talentų. Įdomiausia, kad vakar moteris, anksčiau buvusi pašaipos objektu ir prisipažinusi „niekad nebučiuota“, jau buvo susitarusi eiti į pasimatymą su laidų vedėju ir „Britains Got Talent“ žiuri nariu 44-erių Piersu Morganu.

Jos gerbėjų gretose yra ir garsenybių, pavyzdžiui, aktorė Demi Moore ir jos vyras Ashtonas Kutcheris.

S.Boyle ir P.Morganas kartu pasirodė viename amerikiečių pokalbių šou. Jo metu P.Morganas pasakė, kad Susan yra „patraukli bei žavinga“ ir pakvietė kur nors kartu nueiti. Moteris, pasauliui pirmąsyk viešai pasirodžiusi vos prieš savaitę, nedvejodama sutiko.

Nors, atrodytų, taip greitai išgarsėjusios žvaigždės ilgai populiarumo olimpe nesilaiko, tikėtina, kad S.Boyle sulaužys šį stereotipą, kaip ir daugelį kitų. Apkūni, su škotišku akcentu, vieniša ir turinti negalią – tokia yra S.Boyle, kurios svajonė – tapti operos soliste. Moteris, iki šiol net nežinojusi, kas yra internetas, jau turi gerbėjų puslapį ir yra įtraukta į garsiąją interneto enciklopediją „Wikipedia“, be to, ji pasirodė garsiame Larry Kingo pokalbių šou ir gavo kvietimą pasirodyti Oprah Winfrey laidoje.

Internete plačiai dalijamasi jos biografija, dainuotų dainų tekstais, gerbėjai vieni kitiems siunčia anketas, kuriose klausia, kokį kitą kūrinį turėtų atlikti bažnyčios savanorė S.Boyle. Jos gerbėjų gretose yra ir garsenybių, pavyzdžiui, aktorė Demi Moore ir jos vyras Ashtonas Kutcheris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius