-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sylvesteriui Stallonei vos „nenusuko sprando“

Žinomas kovinių filmų aktorius Sylvesteris Stallone vos nežuvo filmavimo metu. Viename iš epizodų jis gavo sunkią kaklo traumą.
Sylvesteris Stallone
Sylvesteris Stallone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

63 metų aktorius neslepia, kad jam patinka pačiam atlikti pavojingus triukus, nes nori, jog filmų scenos atrodytų įtikinamesnės. Jis taip pat nemėgsta „vaidinti“ kovinių scenų, nori, kad jos būtų tikroviškos. Todėl jų metu vyksta tikri susirėmimai. Vienos tokios scenos su gladiatoriumi Steve Austinu metu jis vos išsaugojo sveiką galvą. Steve, kuris kartais vadinamas tiesiog imtynių maniaku, vos nenusuko Stallonei sprando, – praneša „Daily Telegraph“.

„Filmuojant kovos sceną mano priešininku buvo Steve. Susirėmimas buvo intensyvus ir tikroviškas. Staiga įtrūko vienas mano kaklo slankstelis. teko skubiai operuoti ir sutvirtinti kaklą specialiu metaliniu įtvaru“, – sakė S.Stallonė.

Pats aktorius ne tik vaidina naujame filme „The Expendables“, tačiau yra ir jo režisierius. Juostoje taip pat nusifilmavo ir A.Švarcnegeris, Briusas Willis, Dolfas Lungrenas ir kiti garsūs „mušeikos“. 

Tai jau nebe pirma rimta aktoriaus trauma. Ketvirtosios „Rokio“ dalies filmavimo metu aktorius Dolfas Lungrenas bandė nokautuoti S.Stalonę. Vienas iš smūgių į galvą buvo toks stiprus, kad, pasak S.Stalonės, jo stuburas tiesiog sulinko. Medikams teko sraigtasparniu skubiai gabenti žvaigždę į ligoninę.

Steve Austinas ringe:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius