-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taylor Swift – labiausiai intriguojanti 2009-ųjų asmenybė

Šiemet sparčiai į šlovės olimpą kilusi kantri muzikos atlikėja Taylor Swift pelnė vieną apdovanojimą po kito. Žurnalas „People“ papildė jos titulų sąrašą pavadindamas labiausiai intriguojančia 2009-ųjų asmenybe.
Taylor Swift
Taylor Swift / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šie metai neseniai 20-ąjį gimtadienį atšventusiai dainininkei buvo itin sėkmingi: albumas „Fearless“ tapo perkamiausias, į jos turo koncertus netilpo visi norintys, o kur dar geriausios kantri atlikėjos titulas ir aštuonios kitąmet sausio 31-ąją vyksiančių prestižinių muzikos apdovanojimų „Grammy“ nominacijos.

„Gali išlikti tuo pačiu žmogumi, net jei viskas aplink tave pasikeičia. Man patinka manyti, kad žmonės nelaukia, kol suklupsiu ar pargriūsiu ant scenos arba išeisiu iš vakarėlio girta“, – „People“ sakė mergina.

Ji tvirtino nesanti vakarėlių liūtė, tačiau mielai apsilankanti klube, kai nori. Beje, T.Swift turi ne mažiau garsų vaikiną – „Saulėlydžio“ sagos aktorių, bendravardį 17-metį Taylorą Lautnerį.

Į 25 labiausiai intriguojančių asmenybių sąrašą taip pat pateko Bradas Pittas ir Angelina Jolie, amerikiečių aktorė Mo’Nique, Barackas ir Michelle Obamos, Sandra Bullock, aktorius Neilas Patrickas Harrisas, politikė Sarah Palin, Rihanna ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius