Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tayloras Lautneris: seksualiausias Holivudo jaunuolis – biseksualus!

Manoma, kad šis žavus jaunuolis – vienas iš nedaugelio, kuriems pavyko savo raumeningomis rankomis sugauti ir suturėti įnoringą laimės paukštę. Dabar Tayloras vadinamas seksualiausia, geidžiamiausia, daugiausia uždirbančia jaunąja Holivudo žvaigžde. Tačiau kelias to link nebuvo lengvas…
Tayloras Lautneris
Tayloras Lautneris / AOP nuotr.

Vardas, pavardė: Tayloras Danielis Lautneris.
Gimimo data, vieta: 1992 02 11, Mičigano valstija, JAV. 18 m.
Šeima, kurioje gimė: mama dirba programinės įrangos kompanijoje, tėtis – komercinių oro linijų pilotas; Tayloras turi jaunesniąją seserį.
Meilės nuotykiai: žiniasklaida vaikiną poravo su Miley Cyrus (17), Selena Gomez (17), Taylor Swift (20).
Išgarsinęs vaidmuo: „Saulėlydžio“ sagoje suvaidintas vilkolakis Jacobas Blackas.
Ūgis: 179 centimetrai.

Turi juodąjį karatė diržą

Iš savo daugiametės patirties Tayloras žino, kad neužtenka tik svajoti apie šlovę. Tūkstančiai kino bandymų ir atrankų išmokė vaikiną pakovoti dėl vietos po saule. O kovoti Lautneris tiesiogine šio žodžio prasme išmoko dar ankstyvoje vaikystėje. Kažkuris iš užsispyrusio ir judraus Tayloro tėvų įžvelgė jame būsimą čempioną ir šešiametį nutrūktgalvį nuvedė į karatė treniruotes. Lautneris suaugusiųjų lūkesčius pateisino net po metų – jis tapo prestižinio turnyro nugalėtoju.
Aštuonerių metukų berniukas pateko į patyrusio trenerio rankas. Tayloras tapo JAV atstovu Tarptautinėje karatė asociacijoje, iškovojo tris aukso medalius, tapo pasaulio jaunių ir kovos su ginklu čempionu. Sulaukęs 11 metų, Lautneris iškovojo juodąjį karatė diržą atvirame Pasaulio jaunių karatė čempionate, o 12–os jau buvo tituluotas jaunių pasaulio čempionas.
Kartą Tayloro treneriui į galvą šovė mintis simpatiškam ir gabiam jaunuoliui pasiūlyti dalyvauti reklamos vaizdo klipo filmavimo atrankoje. Nors jaunuoliui tąsyk nepasisekė, tačiau kino pasaulis jį pakerėjo.

AOP nuotr./Robertas Pattinsonas ir Tayloras Lautneris
AOP nuotr./Robertas Pattinsonas ir Tayloras Lautneris

Dėl vaidmens priaugo 15 kilogramų

Ne paslaptis, kad prieš antrosios „Saulėlydžio“ sagos dalies filmavimą juostos kūrėjai sumanė atsisakyti Tayloro paslaugų, mat 179 centimetrų vaikinas atrodė per smulkus ir per gležnas, kad sugebėtų įkūnyti antroje sagos dalyje suvyriškėjusį vilkolakį Jacobą. Tačiau Lautneris taip troško šio vaidmens, jog iš karto po „Saulėlydžio“ filmavimo nuėjo į sporto salę pasiryžęs priaugti 15 kilogramų raumenų masės.
„Sporto salėje lankiausi penkis kartus per savaitę, kitomis dienomis privalėjau leisti kūnui pailsėti. Man reikėjo ne tik išryškinti raumenis, bet ir priaugti svorio, todėl svarbiausia buvo mityba. Kadangi siekiau konkretaus tikslo, man nebuvo sunku sportuoti. Kur kas prasčiau sekėsi su maistu. Per dieną privalėjau suvartoti ne mažiau nei 3 200 kcal, tad teko valgyti kas dvi valandas. Laisvo laiko valgymui beveik nebuvo. Taigi visur su savimi nuolat tampiausi maisto dėžutes, kuriose buvo pyragėliai su mėsa, riešutai, bandelės ir t. t. Tai labai vargino“, – apie savo milžiniškas pastangas pasakoja aktorius.
„Saulėlydžio“ žvaigždė Robertas Pattinsonas (23) prisipažino, kad prieš Taylorą pasijuto pralaimėjęs tada, kai filmavimo aikštelėje jo paprašė nusirengti. Jauną ir sveiką Roberto kūną galime pamatyti „Jaunaties“ pabaigoje, tačiau šis vaikinas neslepia, jog jo nė negalima lyginti su pasikeitusiu Lautneriu. „Aš jaučiuosi labai nejaukiai, ypač kai ant Tayloro pilvo matau išryškėjusius kvadratėlius ir pūpsančius raumenis“, – su pavydo gaidele balse sako Pattinsonas.

18 mln. litų už vaidmenį

Jei tikėsime tuo, ką skelbia užsienio žiniasklaida, žavus „Saulėlydžio“ sagos vilkolakis Tayloras Lautneris kolegą Robertą Pattinsoną aplenkė ne tik uždirbamų pinigų kiekiu, bet ir populiarumu. Pattinsonas renkasi tuos vaidmenis, kurie, jo nuomone, jam tinka, o Tayloras pirmenybę teikia tiems filmams, kuriems skiriamas ne tik didesnis biudžetas, bet ir kurių režisieriaus vardas žinomesnis. Pasak kai kurių šaltinių, Lautnerio honoraras už vaidmenį šiuo metu siekia apie 7 mln. JAV dolerių (apie 18 mln. litų). Tayloras yra vienas iš daugiausia uždirbančių jaunųjų Holivudo aktorių.

Verčianti iš koto šypsena

Kai ši žvaigždė dar mokėsi mokykloje, jam buvo įteiktas prizas už pačią gražiausią šypseną. Neseniai jaunuolis dalyvavo Tyros Banks (36) šou. Laidos vedėja, kurios dantys yra lygūs ir balti tarsi perliukai, pasakė: „Tayloro dantys patys gražiausi, kokius tik esu mačiusi nuo to laiko, kai mano laidoje svečiavosi reperis 50 Cent.“

Kokia jo orientacija?

Šis klausimas pastaruoju metu daugumai neduoda ramybės. Tačiau kokiai lyčiai Tayloras jaučia didesnę trauką, žino tik jis. Romanai (tikri ir tariami) su jaunomis aktorėmis žurnalistus paskatino manyti, kad Tayloras yra įprastos orientacijos vaikinas. Tačiau kartą, duodamas interviu, Lautneris prisipažino, kad jis – gėjus ir šiuo metu gyvena su vaikinu. Tokie aktoriaus žodžiai sutrikdė ne tik žurnalistus, bet ir daugiatūkstantinę gerbėjų minią.
„Iš tikrųjų Lautneris – biseksualus“, – žurnalistams paaiškino jo tėvas, pabrėžęs, kad tokį sūnaus elgesį jis vertina kaip pereinamojo amžiaus laikotarpio blaškymąsi ir nenuteikinėja atžalos prieš gėjus.

„Tayloro dantys – patys gražiausi, kokius tik esu mačiusi“, – sako supermodelis Tyra Banks.

 Įdomūs faktai:

• Anksčiau Tayloras žavėjosi aktore Jessica Alba (29), o dabar jam patinka Megan Fox (23).
• Aktoriaus gyslomis teka prancūzų, vokiečių, olandų ir indėnų kraujas.
• „Saulėlydžio“ sagos pirmojoje dalyje Lautneris filmavosi su peruku.
• Jis dievina meksikiečių ir kinų virtuvę.
• Mėgstamiausia Lautnerio avalynė – „Vans“ prekės ženklo batai, o spalva – šviesiai žydra.
• Aktorius turi Maltos bolonės veislės kalytę Roxie.
• Tayloras ligi šiol aktyviai sportuoja ir šoka.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius