-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tekėdama trečią kartą, aktorė Shannen Doherty pakeitė tris sukneles

40-metė aktorė Shannen Doherty, labiausiai išgarsėjusi kaip Brenda seriale „Beverly Hills, 90210“ ir kaip Prue seriale „San Francisko raganos“, savaitgalį trečią kartą tapo nuotaka – šį kartą amžiną meilę ji prisiekė fotografui ir prodiuseriui Kurtui Iswarienko.
Shannen Doherty
Shannen Doherty / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora šeštadienį, vengdami žiniasklaidos dėmesio, susituokė Malibu, leidžiantis saulei. Maždaug šimtas poros draugų ir artimųjų buvo pakviestas atvykti į privatų dvarą kalnuose. Šventė buvo nufilmuota ir televizijos žiūrovai kitų metų pradžioje ją galės išvysti per poros kuriamą būsimą realybės šou „WEtv“.

Reuters/Scanpix nuotr./Kurt Iswarienko ir Shannen Doherty
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kurt Iswarienko ir Shannen Doherty

S.Doherty ir K.Iswarienko ruošiasi paleisti į eterį naują realybės šou, kuriame atskleis ir savo vestuvių planavimo užkulisius.

Prie altoriaus aktorė žengė, vilkėdama dizainerės Monique Lhuillier kurta prabangia vestuvine suknele.

„Jaučiausi puikiai – mano suknelė buvo nuostabi! – po vestuvių džiaugėsi S.Doherty, tikinusi, kad dėl savo pasirinkimo neabejojo. – Man nekilo jokių dvejonių. Kai tik ją pamačiau, supratau, kad tai ir yra mano suknelė! Su ja jaučiausi kaip princesė iš pasakos.“

Artistė pirmą kartą suknelę pamatė internete, o vėliau ją apžiūrėjo dizainerės studijoje. M.Lhuillier kurtomis vestuvinėmis suknelėmis savo didžiąją dieną puošėsi tokios žvaigždės kaip Pink, Reese Witherspoon, Ashlee Simpson, Alicia Silverstone, Vanessa Minnillo, Carrie Underwood ir kitos.

Tačiau S.Doherty neužteko vienos suknelės savo trečiosioms vestuvėms.

„Aš tris kartus pakeičiau sukneles per vestuves!“ – pasakojo artistė. Antrąją vestuvinę suknelę, kuriai pasiūti buvo panaudota kalnai tiulio, taip pat sukūrė M.Lhuillier. Tuo tarpu pabaigai S.Doherty apsivilko aptemptą iki kelių suknelę su skeltuku šone.

„Tai buvo mano seksualioji vestuvinė suknelė“, – apibūdino S.Doherty.

Aktorė jau buvo du kartus ištekėjusi, tačiau abi jos santuokos truko neilgai. Su pirmuoju vyru Ashley Hamilton (garsiojo aktoriaus George Hamilton sūnumi) S. Doherty susituokė 1993 metais, tačiau pora kartu neišgyveno nė metų. 2003 metais artistė nutraukė ir antrą vos septynis mėnesius trukusią santuoką su Ricku Salomonu, kuris išgarsėjo, pasirodęs sekso vaizdajuostėje su Paris Hilton.

Reuters/Scanpix nuotr./Shannen Doherty
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Shannen Doherty

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius