Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teksasui Rihanna buvo per karšta – koncerto metu kilo gaisras

Koncertuodama Dalase, Teksaso valstijoje, populiari atlikėja Rihanna turėjo nutraukti pasirodymą, mat scenoje įsiplieskė nedidelis gaisras.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Gaisras Rihanna

Kaip šmaikštavo People.com, 23-ejų Rihanna buvo per karšta Amerikos oro linijų centrui Dalase, kur vyko jos koncertas. Penktadienio naktį vykusio dainininkės pasirodymo metu užsidegė ir ėmė liepsnoti scenos apšvietimo įrenginiai. Tuo metu Rihanna atliko vieną naujausių savo hitų „California King Bed“. Liudininkų teigimu, iš lempų pažiro žiežirbos, akimirksniu konstrukcijos užsidegė ir nedidelės degančios nuolaužos pabiro ant scenos.

Scenos darbuotojai greitai užgesino liepsnas skambant 12,5 tūkst. gerbėjų palaikymo šūksniams. Tiesa, visi klausytojai buvo evakuoti.

„Dalase! Mes šįvakar padegėme sceną!!! Tiesiogine to žodžio prasme!!!, – vėliau savo „Twitter“ svetainėje parašė Rihanna. – Aš taip supykau, man su jumis buvo taip smagu! Pažadu jums, aš sugrįšiu!“ Atlikėja vėliau parašė, kad džiaugiasi, jog niekas nenukentėjo. Ji tvirtino vyksianti į susitikimą su koncerto rengėjais, kad išsiaiškintų, kas tiksliai nutiko.

VIDEO: Fire at Dallas Rihanna concert

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius