-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Teroristai pažadėjo nupjauti galvą Madonnai už paramą Izraeliui

Dainininkė Madonna pasamdė du papildomus asmens sargybinius, anksčiau tarnavusius Izraelio specialiosiose tarnybose. Tokių priemonių popžvaigždė ėmėsi, kai sulaukė religinių fanatikų grasinimų.
Sunerimusi dėl savo ir savo vaikų gyvybės Madonna nusisamdė dar du asmens sargybinius.
Sunerimusi dėl savo ir savo vaikų gyvybės Madonna nusisamdė dar du asmens sargybinius. / „Scanpix“ nuotr.

„The People“ sekmadienį pranešė, kad Madonna sulaukė musulmonų fanatikų grasinimų nužudyti ją ir nukirsti galvą už paramą Izraeliui. Vienoje islamistų interneto svetainėje buvo paskelbtas toks palestiniečių teroristų lyderio Muhammado Abdel-Alo pareiškimas: „Jei aš sutikčiau tą kekšę, būčiau pirmasis, kuris nupjautų jai galvą, jeigu ji nesiliaus skleisti tos satanistinės antiislamiškos kultūros.“

M.Abdel-Alas greičiausiai kalba apie kabalą, kurios sekėja jau ne vienus metus yra Madonna. Dainininkė kelis kartus lankėsi Izraelyje.  Beje, šaltinis iš jos aplinkos, kurio pavardė neskelbiama, žurnalistams teigė, jog Madonna labiau nei bet kas kitas norėtų, kad kuo greičiau baigtųsi Izraelio kariuomenės operacija Gazos ruože.

Taip pat pranešama, kad dėl grasinimų Madonna labai sunerimo dėl savo vaikų saugumo.  Buvusiam vyrui režisieriui Guy Ritchie ji pareiškė, kad jo namas Londone gali būti nepakankamai saugus. G.Ritchie pažadėjo pasiieškoti kitos vietos, kur galėtų gyventi su vaikais. Priminsime, kad teismo sprendimu po dainininkės ir režisieriaus skyrybų jų vaikai pakaitomis gyvena tai su motina, tai su tėvu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius