Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik ką su Nicole Scherzinger išsiskyręs Lewisas Hamiltonas – jau naujos merginos draugijoje

Spalio mėnesį išsiskyręs su širdies drauge, dainininke Nicole Scherzinger, lenktynininkas Lewisas Hamiltonas jau mėgaujasi naujos merginos draugija.
Lewisas Hamiltonas
Lewisas Hamiltonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienio naktį 26 metų „Formulės-1“ pilotas su paslaptinga tamsiaplauke mergina buvo pastebėtas Londono „Playboy“ klube, praneša dailymail.co.uk. Žiniasklaida pastebi, kad porelė buvo netgi susiderinusi drabužius – abu vilkėjo tamsiomis odinėmis striukėmis.

L.Hamiltono atstovas spaudai pareiškė, kad lenktynininkas ir jo kompanionė tėra seni draugai.

Naujosios L.Hamiltono draugės nuotraukas galite išvysti čia.

Klube lenktynininkas neslėpė puikios nuotaikos ir plačios šypsenos. Lewisui kompaniją palaikė ne tik paslaptinga juodaplaukė, bet ir bičiuliai futbolininkai: Ashley Cole, Frankas Lampardas ir Wayne Bridge.

L.Hamiltonas su buvusia grupės „Pussycat Dolls“ nare ir Jungtinių Amerikos Valstijų talentų projekto „X Factor“ teisėja 33 metų N.Scherzinger išsiskyrė po ketverių metų draugystės.

Lenktynininkas prisipažino dar nepasirengęs ramiam gyvenimo būdui ir vaikams. „Aš nesu pasirengęs šeima“, – yra sakęs savo draugams.

„Lewisas nusprendė, kad jie turi išsiskirti. Ji norėjo daugiau, nei jis šiuo metu jai galėjo pasiūlyti“, – dienraščiui „Daily Mirror“ teigė neįvardytas šaltinis.

„Scanpix“ nuotr./Seksualioji Nicole Scherzinger
„Scanpix“ nuotr./Seksualioji Nicole Scherzinger

„Aš esu laimingiausia per visą savo gyvenimą. Lewisas yra nuostabus, nuolankus ir galantiškas vaikinas. Vieną dieną mes mielai norėtume kartu susilaukti angelėlių vaikų“, – tam pačiam leidiniui 2009 metais yra sakiusi Nicole.

L.Hamiltonas laikraščiui patvirtino skyrybų faktą ir teigė, kad su Nicole išliko draugais.

„Taip, galų gale mes likome draugai ir galime judėti pirmyn. Niekada nėra lengva išgyventi sunkius laikus (...). Aš turiu šeimą, kuri man padeda, todėl jaučiuosi gana gerai. Su šeima kartu praleisiu daug dienų per Kalėdas, taigi aš to labai laukiu“, – sakė jis.

N.Scherzinger skyrybas išgyvena sunkiau – pastebima, kad per pastarąsias savaites dainininkė numetė daug svorio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius