Tik ką vestuves atšventęs Paulas McCartney paskelbė surengsiąs papildomų koncertų savo gerbėjams

Seras Paulas McCartney suteiks savo gerbėjams progą drauge pasidžiaugti sekmadienį įvykusiomis jo vestuvėmis su Nancy Shevell – jis pratęsė savo pasaulinį koncertinį turą, papildydamas jį naujais koncertais, paskutinis kurių vyks Liverpulyje, Anglijoje.
Paulo McCartney vestuvių akimirka
Paulo McCartney vestuvių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Grupės „The Beatles“ legenda sekmadienį Londone susituokė su turtinga amerikiete. Po tuoktuvių porą gatvėje pasitiko minios gerbėjų, apibėrusių ją konfeti ir skandavusių gražiausius sveikinimus.

P.McCartney negaišdamas laiko nusprendė atsidėkoti už tokį gerbėjų geranoriškumą. Pirmadienį jis paskelbė, kad lapkričio ir gruodžio mėnesiais ketina surengti 11 papildomų koncertų, įskaitant po vieną pakartotinį pasirodymą Jungtiniuose Arabų Emyratuose ir Bolonėje (Italijoje), naują pasirodymą Rusijoje ir po vieną koncertą Švedijoje ir Suomijoje, kur nekoncertavo jau septynerius metus.

Koncertinį turą numatoma užbaigti koncertais Mančesteryje ir P.McCartney gimtajame Liverpulyje gruodžio 20 dieną.

„Koncertavimas gyvai yra vienas nuostabiausių mano darbo momentų. Aš tikrai labai laukiu koncertų ir pasirodymų vietose, kuriose niekada nekoncertavau su savo grupe. Pradėsiu nuo pirmojo visų laikų savo koncerto JAE, iš ten keliausiu per Europą ir Rusiją, kol pagaliau Kalėdoms atsidursiu savo gimtajame Liverpulyje“, – sakė P.McCartney.

„Mano klausytojai kasmet darosi vis geresni, mums su grupe patinka tas grįžtamasis ryšys, kurį gauname ir malonumas, kurį jie mums suteikia. Labai laukiu, kada galėsiu jus pamatyti pašėlusiose rokenrolo ir pasibuvimų naktyse“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius