Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tikro kraujo“ aktorius – nauja Jennifer Aniston simpatija?

Užkietėjusios Holivudo vienišės Jennifer Aniston bičiuliai vėl turi ko džiūgauti – regis, aktorės kelyje pasitaikė dar vienas vyras, galintis tapti sėkmingos jos meilės garantu.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Vos pasirodžius nuotraukoms iš vieno restorano, pasaulio spauda kaipmat sumirgėjo pranešimais apie J.Aniston ir serialo „Tikras kraujas“ (angl. „True Blood“) aktoriaus Christopherio Gartino galimą santykių užuomazgą. Aktoriai kartu vakarieniavo vieno Holivudo viešbučių restorane ir meiliai šnekučiavosi. Beje, po vakarienės aktoriai kartu išvyko Ch.Gartino automobiliu. Kai paparacai jo išeinančio paklausė, ar jis ir J.Aniston kartu, jis teatrėžė „be komentarų“.

Kaip atrodo Ch.Gartinas pamatyti galite čia.

Tiesa, J.Aniston atstovai People.com patikino, kad „Chrisas ir Jennifer yra draugai daugelį metų ir ji yra tuzinus kartų su juo vakarieniavusi“. Kaip tvirtino amerikiečių žurnalo „OK!“ šaltiniai, J.Aniston ir Ch.Gartinas galėtų būti ideali pora.

„Jokia kita jam netiktų geriau. Ir jokia kita nėra taip jo verta kaip Jen. Chrisas yra tikras brangakmenis. Jis gali atrodyti arogantiškas, bet iš tiesų jis labai šiltas ir rūpestingas“, – 42-ejų aktorių gyrė šaltinis, pridurdamas, kad Ch.Gartinas tai, ko reikia 41-erių J.Aniston.

Ypač spauda akcentuoja aktoriaus meilę savo vaikams ir rūpestingumą. „Jis daug ką ištvėrė per pastaruosius dvejus ar trejus metus. Jis žino, ką reiškia skyrybos, jų drama, ir džiaugiasi būdamas su žmogumi, kuris visa tai supranta“, – tvirtino Showbizspy.com šaltinis.

Nuo tada kai išsiskyrė su Bradu Pittu 2005-aisiais J.Aniston neturėjo rimtų santykių. Žiniasklaidos ji buvo siejama su aktoriais Vince‘u Vaughnu ir Gerardu Butleriu bei muzikantu Johnu Mayeriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius