Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Titaniko“ žvaigždė Kate Winslet po keturių mėnesių draugystės išsiskyrė su vaikinu Louisu Dowleriu

„Oskaro“ laureatė Kate Winslet po vos keturis mėnesius trukusios draugystės išsiskyrė su naujuoju vaikinu manekenu Louisu Dowleriu, skelbia britų žiniasklaida.
Kate Winslet
Kate Winslet / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Titaniko“ („Titanic“) žvaigždė kovą paskelbė, kad po šešerių santuokos metų išsiskyrė su vyru režisieriumi Samu Mendesu. Po kelių mėnesių aktorės draugijoje ėmė rodytis britų manekenas L.Dowleris.

Drauge jie buvo pastebėti vasarą, o pirmą kartą kaip pora visuomenėje pasirodė rugsėjį – žurnalo „Vanity Fair“ fotografijų parodoje Ispanijoje.

Tačiau dabar skelbiama, kad romantiški poros santykiai nutrūko.

Kaip rašo britų laikraštis „The Mail on Sunday“, K.Winslet, 2009 metais laimėjusi geriausios aktorės „Oskarą“ už vaidmenį juostoje „Skaitovas“ („The Reader“), nori visą dėmesį skirti karjerai ir vaikams.

Aktorė turi sūnų Joe, kurio susilaukė su S.Mendesu, ir dukrą Mią iš ankstesnės santuokos su režisieriaus padėjėju Jimu Threapletonu.

Vienas K.Winslet artimas šaltinis „The Mail on Sunday“ sakė: „Louisas buvo kaip tik tokia atgaiva, kokios reikėjo Kate po skausmingų skyrybų su Samu, jie nuostabiai leido laiką drauge. Vis dėlto jie suvokė, kad santykiai nesiklosto ir Kate reikia erdvės būti savimi.“

„Ji labai dėkinga Louisui už tai, kad padėjo grįžti į normalias vėžes po skyrybų. Jiems drauge buvo labai smagu, tačiau ji pajuto, kad visa tai baigėsi, ir nori sutelkti dėmesį į karjerą ir vaikus“, – sakė šaltinis.

L.Dowleris atsisakė komentuoti pranešimus apie išsiskyrimą su K.Winslet. „Deja, nekalbu apie asmeninį gyvenimą“, – tepasakė jis bulvariniam laikraščiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius