Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Cruise'as atsiėmė ieškinį dėl šmeižto, sudaręs taikos sutartį

Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as nusprendė nesibylinėti su neva jį apšmeižusiais JAV žurnalais „In Touch“ ir „Life & Style“, sudaręs taikos sutartį dėl savo pateikto 50 mln. dolerių (120,7 mln. litų) ieškinio.
Tomas Cruise'as
Tomas Cruise'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filmų „Neįmanoma misija“ (Mission: Impossible) žvaigždė lapkritį apskundė žiniasklaidos bendrovės „Bauer Media Group“ savininkus dėl tų žurnalų 2012 metais paskelbtų pranešimų, esą T.Cruise'as „apleido“ savo duktą Suri po pernai įvykusių skyrybų su jos motina – aktore Katie Holmes.

Kai buvo pateiktas ieškinys, aktoriaus advokatas Bertas Fieldsas sakė: „Tomas nesišvaisto ieškiniais prieš žmones. Jis nėra bylinėtis mėgstantis vaikinas. Tačiau kai tie sukčiai vertelgos mėgina daryti pinigus iš pasišlykštėtino melo apie jo santykius su savo vaiku – be abejo, jis ketina teistis.“

Ilgas ikiteisminis procesas sukėlė šurmulį, nes per jį buvo atskleista asmeninių detalių apie aktoriaus privatų gyvenimą, T.Cruise'o prisipažinimą, kad glaudūs ryšiai su Scientologijos Bažnyčia buvo „viena iš“ priežasčių, nulėmusių išsiskyrimą su K.Holmes.

Ši byla turėjo būti perduota teismui, tačiau T.Cruise'as sugebėjo išspręsti ginčą ir penktadienį pateikė dokumentus Kalifornijos federaliniam teismui dėl ieškinio atsiėmimo.

Taikos sutarties sąlygos neskelbiamos, tačiau abi šalys turės pačios apmokėti savo teismo išlaidas, rašo laikraštis „The Hollywood Reporter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius