Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Havajuose ištekėjo „Transformerių“ žvaigždė M.Fox

Seksualioji „Transformerių“ žvaigždė Megan Fox praėjusios savaitės pabaigoje Havajuose ištekėjo už ilgamečio draugo aktoriaus Briano Austino Greeno, kurį labiausiai išgarsino vaidmuo seriale „Beverli Hilsas“.
Megan Fox
Megan Fox / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Havajai Megan Fox

Kaip pranešė apie garsenybių gyvenimą rašantis tinklalapis TMZ.com, pora susituokė per nedidelę ceremoniją Havajų salyno Didžiojoje saloje esančiame prabangiame viešbutyje „Four Seasons“.

Viešbučio personalas pranešimų apie aktorių santuoką nepatvirtino, o su M.Fox atstove žurnalistams susisiekti nepavyko.

Tuo tarpu vienas neįvardytas šaltinis žurnalui „Star“ sakė: „Tai buvo gana didelės vestuvės, tačiau apsaugininkų buvo akivaizdžiai daugiau nei svečių... Jie turėjo pasikviesti vietos apsaugos firmos darbuotojus, nes viešbučio apsauga viena būtų nesusitvarkiusi. Visiems buvo liepta laikyti liežuvį už dantų.“

24 metų M.Fox ir 36 metų B.A.Greenas kiek anksčiau šį mėnesį per romantiškas atostogas tame pat viešbutyje antrą kartą susižadėjo. Jie susipažino 2004-aisiais, po dvejų metų susižadėjo, tačiau 2009-ųjų pradžioje nutraukė sužadėtuves.

Dar visai neseniai M.Fox vieno leidinio žurnalistą tikino tikrai neskubėsianti tuoktis: „Tikrai praeis dar ne vieni metai! Ištekėsiu būdama 44-erių!“

Ir M.Fox, ir B.A.Greenui tai yra pirmoji santuoka, nors „Beverli Hilso“ žvaigždė jau turi aštuonerių metų sūnų, kurio susilaukė su aktore Vanessa Marcil.

Naujausias M.Fox darbas – vaidmuo veiksmo trileryje „Džona Heksas“, kurio premjera Lietuvos kino teatruose vyks rugsėjį.

Praėjusį mėnesį netikėtai pranešta, kad trečiojo filmo apie transformerius kūrėjai prieš pat juostos filmavimo darbų pradžią nusprendė atsisakyti aktorės paslaugų.

B.A.Greenas nuo 2000 metų, kai buvo baigtas filmuoti populiarusis „Beverlui Hilsas“, pasirodė virtinėje kino ir televizijos projektų, bet jie didesnio žiūrovų dėmesio nesulaukė.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius