Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Triskart tekėjusi Jennifer Lopez: „Tikiu meile, ji vis dar mano didžiausias troškimas“

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez pirmąsyk prabilo apie savo jausmus po skyrybų su trečiuoju sutuoktiniu, muzikantu Marcu Anthony. Moters teigimu, buvęs vyras „visada užims širdyje ypatingą vietą“.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

42-ejų J.Lopez, kuri laimės ieškodama tuokėsi jau tris kartus, žurnalui „Vanity Fair“ sakė vis dar tikinti meile. Ji pripažino, kad skyrybos buvo jai skausmingos. „Tai buvo sudėtingiausias mano kada nors priimtas sprendimas. Tikrai norėjau, kad šįsyk pavyktų. Ši šeima buvo mano didžiausia svajonė ir labai dėl jos stengiausi. Kartais nepavyksta ir tai labai liūdna, tačiau meilės prasme esu amžina optimistė. Tikiu meile, ji vis dar mano didžiausias troškimas“, – sakė atlikėja. Ji tvirtino, jog yra nusiteikusi optimistiškai ir pasiryžusi gyventi toliau, auginti vaikus ir daryti visa, kas geriausia kaip motina, artistė ir žmogus. „Dabar laukiu naujų iššūkių. Esu stipri“, – kalbėjo ji.

Paklausta, kaip pavykdavo suderinti karjerą, vaikų auklėjimą ir santuoką, J.Lopez pripažino, kad jiems su M.Anthony nebuvo lengva. „Kai tik susituokėm ir prieš vaikų gimimą ne tiek daug dirbau, tada galėdavome visąlaik būti kartu. Esu vykusi į jo koncertinius turus, esame kartu filmavęsi, bet buvo sunku“, – sakė moteris. Ji neigė, kad skyrybas lydėjo barniai. „Visada gerbsiu Marcą kaip dainininką ir artistą. Mums puikiai sekėsi kartu dirbti ir jis visada mane palaikė. Kartu galėjome kurti stebuklus, tą ir padarėme. Jis visada bus mūsų gyvenime, visada užims ypatingą vietą mano širdyje kaip mano vaikų tėvas“,– sakė ji.

Garsi atlikėja pripažino supratusi, kad M.Anthony nebuvo jai geras. „Esu beviltiška romantikė, labai jausminga, kai kalba užeina apie meilę. Kartais nesupranti, kad per daug nusileidi. Nelengva suvokti, kad kitas žmogus tau netinka ar nepakankamai gerai su tavimi elgiasi. Supratau, kad jei pasiliksiu, bus negerai man. Myliu save tiek, kad ryžausi tokiam sprendimui“, – jausmingai kalbėjo J.Lopez.

Anksčiau J.Lopez buvo ištekėjusi už restoranų versle dirbusio Ojani Noa ir palaikymo šokėjo Criso Juddo. Ji taip pat gali pasigirti romanais su kitomis garsenybėmis – aktoriumi Benu Afflecku, atlikėju P Diddy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius