Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Turisto“ premjeroje – „Seksualiausias raudonojo kilimo šou“

„Seksualiausias raudonojo kilimo šou“ – taip apie Niujorke vykusią filmo „Turistas“, kuriame vaidina Angelina Jolie ir Johnny Deppas, premjerą atsiliepė pasaulio spauda.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ši premjera sulaukė išskirtinio dėmesio neatsitiktinai, juk galimybė vienoje vietoje išvysti tokias ekrano pažibas pasitaiko ne taip ir dažnai. Juolab kad 35-erių A.Jolie atvyko su gyvenimo partneriu 46-erių Bradu Pittu.

Niujorko teatre „Ziegfield“ pirmadienio vakarą vykęs renginys sutraukė būrį smalsuolių ir žurnalistų. „Turiste“ vaidinantis 47-erių J.Deppas premjeroje pasirodė be mylimosios Vanessos Paradis, o daugiausia dėmesio sulaukė A.Jolie ir B.Pitto pora. „Turiste“ vaidinanti aktorė atrodė it snieguolė ilga balto kašmyro „Versace“ suknele, o jos partneris pasirinko santūrų juodą kostiumą ir šiltą juodą paltą. Jau penkerius metus drauge gyvenantys aktoriai, atrodė, negalėjo atplėšti vienas nuo kito akių ir rankų.

Tiesa, priekabūs žurnalistai ironizavo, kad viena garsiausių Holivudo porų pozavo ir atrodė taip idealiai, tarsi būtų vaškinė. Regis, puikios nuotaikos A.Jolie ir B.Pittui nesugadino praėjusį savaitgalį Naujajame Džersyje vykęs artimos Jennifer Aniston (buvusi B.Pitto žmona – red. past.) draugės komikės Chelsea Handler pasirodymas, kurio metu ji A.Jolie išvadino necenzūriniais žodžiais. „Ji gali išgelbėti kiek tik nori vaikų iš kiek nori šalių. Tačiau ja netikiu. Interviu ji sako, kad neturi daug moterų draugių. Taip yra dėl to, kad ji griauna šeimas ir yra niekšė“, – siuto komikė.

Įdomūs faktai

Filmas „Turistas“ pasakoja turisto Franko (J.Deppas) ir žavingosios Elizos (A.Jolie), kuri pasimaišo jo kelyje, istoriją. Pašėlusios gaudynės, mafijos pinklės – to režisieriaus Floriano Henckelio von Donnersmarcko trileryje netrūksta.

Įdomu, kad iš pat pradžių Franką turėjo vaidinti Tomas Cruise‘as, vėliau jį pakeitė „Įsikūnijimo“ žvaigždė Samas Worthingtonas, o tik jam atsisakius vieta buvo pasiūlyta J.Deppui.

Elizos vaidmuo iš pat pradžių buvo skirtas Charlize Theron. Ne kartą keitėsi ir „Turisto“ režisieriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius