Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtuolis Richardas Bransonas aktorei Kate Winslet vestuvių proga padovanojo kelionę į kosmosą

Prieš tris savaites susituokę Kate Winslet (37) ir Nedas RocknRollas (34) specialiai pasirinko nedidelę ir itin slaptą vestuvių ceremoniją, kad nepritrauktų nereikalingo dėmesio. Kita vertus, kuomet jaunikio dėdė pats Seras Richardas Bransonas (62), likti už žiniasklaidos radaro ribų – misija neįmanoma. Ypač, jei jis jaunavedžiams dovanoja itin ekscentrišką dovaną – kelionę į kosmosą.
Kate Winslet ir Richardas Bransonas
Kate Winslet ir Richardas Bransonas / Scanpix nuotr., 15min.lt montažas

Kompanijos „Virgin“ įkūrėjas, vienas turtingiausių pasaulio verslininkų Seras R.Bransonas padovanojo Kate ir Nedui 124 tūkst. svarų (apie 428 tūkst. litų – red.past.) kainuojantį kelionės į kosmosą bilietą, rašo portalas „The Sun“.

Tiesa, skrydžiai į kosmosą „Virgin Galactic tour“, prasidės tik kitais metais. Bilietus nusipirkę žmonės – o tokių jau yra apie 530 įskaitant ir komiką Russellą Brandą, aktorių Ashtoną Kutcherį ir amiotropine lateraline skleroze sergantį fiziką Stepheną Hawkingą – raketa pakils į beveik 100 km aukštį ir dvi valandas skries aplink žemės rutulį. Tad Oskarą pelniusi aktorė su savo vyru bus vieni pirmųjų šios kelionės liudytojų.

Nedas – trečiasis aktorės vyras. Tiesa, jis ir pats dirba „Virgin“ kompanijoje, prie šios konkrečios skrydžių į kosmosą programos. Jis yra vadovauja savireklamos skyriui.

Scanpix nuotr./Nedas Rocknrollas ir Kate Winslet
„Scanpix“ nuotr./Nedas Rocknrollas ir Kate Winslet

Kiti Kate Winslet mylimieji

1991-aisias, besifilmuodama televiziniame seriale „Dark Season“ ji susipažino su aktoriumi ir rašytoju Stephenu Tredre‘u ir su juo draugavo iki 1995 metų. Net po išsikyrimo akorė su juo palaikė itin glaudžius ryšius, o per legendinio filmo „Titanikas“ premjerinę savaitę S.Tredre‘as mirė nuo kaulų vėžio.

1998 lapkričio 22-ąją Kate ištekėjo už režisieriaus Jimo Threapletono, su kuriuos susipažino filmavimo aikštelėje 1997. 2000 metais jie susilaukė dukters Mia Honey Threapleton, o 2001-ųjų gruodį pora išsiskyrė.

Iš karto po skyrybų su J. Threapletonu ji ėmė susitikinėti su kitu režisieriumi Samu Mendesu, už kurio ištekėjo 2003 metų vasarą. Tų pačių metų gruodį porai gimė sūnus Joe Alfie Winsletas Mendesas. Po devyneriųbendro gyvenimo metu 2010-aisiais pora pareiškė, kad skiriasi.

Nuo to laiko Kate susitikinėjo su prekės ženklo „Burberry“ modeliu Louisu Dowleriu. Pora išsiskyrė 2011-aisiais, iš karto po atostogų Serui Richardui Bransonui priklausančioje Nekerio saloje. Tiesa, jos atostogų metu vienoje iš turtuolio vilų kilo gaisras, o aktorė sukaupusi visą drąsą išgelbėjo jo mamą. Be to, ten aktorė ir susipažino su dabartiniu savo vyru Nedu Rocknrollu.

Pora susižadėjo 2012-ųjų vasarą, o susituokė tų pačių metų gruodžio pradžioje.

Reuters/Scanpix nuotr./Kate Winslet ir Samas Mendesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kate Winslet ir Samas Mendesas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius