Tviskančios užsienio žvaigždžių Kalėdos: nuo Kim Kardashian meduolių namelio iki troškintų Millos Jovovič Briuselio kopūstų

Kalėdos – laikas, skirtas būti su pačiais artimiausiais ir mylimiausiais šeimos nariais. Tad ne išimtis ir pasaulinio lygio žvaigždės, šią sakralią šventę leidžiančios ne filmavimo aikštelėse ar koncertinėse gastrolėse, o namuose. Štai keli visame pasaulyje žinomi žmonės pasidalino savo Kalėdų nuotraukomis.
Užsienio žvaigdžių Kalėdų nuotraukos
Užsienio žvaigdžių Kalėdų nuotraukos / Žmonės.lt nuotr.

Sparčiai populiarėjančiame socialiniame nuotraukų dalinimosi tinkle „Instagram“ pasaulinio garso žvaigždės su savo gerbėjais pasidalino fotografijomis, kuriose užfiksuota nuo kalėdinės eglutės ir po ja glūdinčių dovanų iki gardžių tradicinių patiekalų.

Instagram  nuotr./Pink namus papuoausi Kalėdinė eglė
„Instagram“ nuotr./Pink namus papuošusi Kalėdinė eglė

Daugiausiai nuotraukų, kaip ir derėtų tikėtis, patalpino televizijos realybės šou žvaigždės – Kardashian šeimynėlė. Nėra abejonės, jie norėjo, kad gerbėjai galėtų stebėti kiekvieną jų kalėdinį „krustelėjimą“. Į darbą iš peties kibo penkiolikmetė Kylie Jenner ir tiesiog užtvindė socialinius tinklus „Twitter“ ir „Instagram“.

Kardashian klano nuotraukose taip pat matyti garsiosios Kim Kardashian seserys Kendall, Khloe, Kourtney, broliai Brody ir Robas. Taip pat mažasis sūnėnas Masonas ir dukterėčia Penelope.

Tuo tarpu Kim akivaizdžiai mėgavosi šventinia Kūčių vakariene ir pasidalino meduolių namelio, kurį ji padarė sau ir savo vaikinui reperiui Kanye Westui, nuotrauka. Jį puošė jaukus užrašas: „Linksmų Kalėdų Kim ir Kanye“.

Per Kalėdas net didžiausios padaužos trumpam aprimsta. Štai Lindsay Lohan savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje jos senelė dėvi beisbolo kepuraitę. O dainininkė Pink pasidalino savo kalėdinės žaliaskarės ir mylimojo, vyro Carey Hearto nuotraukomis.

Rusų kilmės aktorė Milla Jovovič gerbėjus pamalonino itin namudiškomis nuotraukomis. Jose aktorė gamina Kūčių vakarienę – troškintus Briuselio kopūstus, rašo portalas Dailymail.co.uk. O kita garsi JAV aktorė Jessica Alba su savo geriausia drauge Kelly Sawyer pozuoja šalia Kalėdų Senelio.

Instagram  nuotr./Milla Jovovič ir jos kalėdiniai skanėstai 2
„Instagram“ nuotr./Milla Jovovič ir jos kalėdiniai skanėstai 2

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius