Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už dalyvavimą Vienos pokylyje Kim Kardashian gaus 250 tūkst. eurų

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian dalyvaus kitą mėnesį Austrijos sostinėje vyksiančiame garsiajame Operos pokylyje, pirmadienį paskelbė jo organizatorius.
Richardas Lugneris pranešė, kad jo organizuojamame Vienos pokylyje dalyvaus Kim Kardashian
Richardas Lugneris pranešė, kad jo organizuojamame Vienos pokylyje dalyvaus Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kim Kardashian

Senstantis statybų magnatas ir ekscentriškas visuomenės veikėjas Richardas Lugneris kasmet patenka į pirmuosius spaudos puslapius dėl krūtiningų gražuolių, kurias pakviečia būti jo organizuojamo pokylio ypatingomis viešniomis.

Tarp ankstesnių 81-erių R.Lugnerio viešnių buvo italų kino legenda Sophia Loren, taip pat aktorės Andie MacDowell ir Faye Dunaway, nors pastaraisiais metais jis dažniau kviesdavosi mažesnio ryškumo žvaigždutes, tokias kaip Paris Hilton ar „Gelbėtojų“ gražuolės Pamela Anderson bei Carmen Electra.

Žiniasklaida skelbia, kad reperio Kanye Westo sužadėtinė už trumpą pasirodymą vasario 27 dieną vyksiančiame Vienos aukštuomenės pokylyje susižers 250 tūkst. eurų.

35 metų įspūdingos figūros gražuolę išgarsino JAV rodomas realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“, pasakojantis apie Kim ir jos šeimynėlės gyvenimą Los Andžele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius