Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Už naftos magnato ištekėjusi lietuvė Inga Kozel kaltinama nuslėpusi milijonus: gresia kalėjimas

Išsiskyręs su buvusia žmona Ashley Kozel, amerikietis naftos magnatas Toddas Kozelas vedė jauną lietuvę Ingą Buividaitę. Buvusiai žmonai jis vis dar neišmoka po skyrybų priteistų milijonų teisindamasis, kad neturi pinigų. Į buvusių sutuoktinių turto dalybas įsivėlė ir Inga, kuriai dabar, anot „New York Post“ net gresia kalėjimas.
Inga Kozel
Inga Kozel / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Inga Kozel

Kaip skelbia „New York Post“, gražuolė lietuvė kaltinama pervedusi didžiules pinigų sumas į banko sąskaitas užsienyje, kad nebūtų iš ko išmokėti Ashley Kozel priteistų 34 milijonų JAV dolerių.

Manhatano aukščiausiajame teisme Inga Kozel atsisakė teisėjai Lucy Billings atskleisti savo bankinių operacijų istoriją bei parodyti elektroninius laiškus pasinaudodama konstitucine pataisa, leidžiančia atsisakyti duoti parodymus prieš save.

Ingos advokatas Matthew Schwartzas sakė, kad ji šitaip pasielgė dėl „įtarimų, kad mano klientė sąmoningai pervedė pinigus pažeisdama teismo įsakymus“.

„Nematau jokios priežasties, dėl ko neturėčiau įsakyti šerifui ar maršalui ją suimti“, – teisėją Lucy Billings cituoja „New York Post“.

Teisėja sakė, kad artimiausiomis dienomis apsispręs, suimti Ingą Kozel dėl teismo įsakymų nevykdymo ar ne.

Buvęs bendrovės „Gulf Keystone Petroleum“ vadovas Toddas Kozelas su buvusia žmona Ashley Kozel bylinėjasi jau ne vienerius metus. Toddas Kozelas sako esantis bankrutavęs, kai tuo tarpu jo naujoji žmona išlaidauja prabangiems viešbučiams, privatiems klubams ir dizainerių drabužiams. Buvusi magnato žmona nepėsčia: tiek JAV, tiek Lietuvos teismams pateikė įrodymų, kad pinigų Toddas Kozelas, priešingai nei sakosi, turi, o jais mėgaujasi lietuvė Inga.

Beveik prieš metus Ashley Kozel davė interviu portalui 15min, jį galite paskaityti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius