Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už skrydį į kosmosą su Leonardo DiCaprio jo gerbėjas nepagailėjo 1,5 mln. JAV dolerių

Ketvirtadienio vakarą Kanų kino festivalio metu vyko labdaringas aukcionas, kurio metu atliekamų pinigų kišenėje turintys smalsuoliai galėjo įsigyti kelionę į kosmosą su Holivudo žvaigžde Leonardo DiCaprio, rašo „Us Weekly“.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kosmoso turizmas nebėra naujovė turtuoliams, tačiau ir jiems ne visada pasiseka į Žemę iš kosmoso žvelgti kartu su Holivudo žvaigžde. Labdaringame aukcione Leonardo DiCaprio gerbėjas už galimybę kartu su juo nuskristi į kosmosą sumokėjo 1,5 mln. JAV dolerių, t.y. apie 4 mln. litų.

Aukciono buklete iš pradžių nebuvo išduota, kad kelionę nusipirkęs žmogus į kosmosą skris būtent su L.DiCaprio. Buklete buvo parašyta, kad bus galima įsigyti „vieną kartą gyvenime pasitaikančią kelionę į kosmosą su paslaptingu svečiu“. Prasidėjus aukcionui Harvey Weinsteinas atskleidė, kad tas paslaptingasis pakeleivis – vienas geriausių pasaulio aktorių L.DiCaprio.

Dalis aukcione surinktų pinigų atiteks labdaros organizacijai, kovojančiai su AIDS. Aukcione buvo parduota dar viena vieta kelionei į kosmosą, tačiau nors ją nusipirkęs turtuolis ir neskris šalia L.DiCaprio, tai nesumažino jo noro pabuvoti kosmose – už kosminę kelionę jis paklojo 2,3 mln. JAV dolerių, t.y. kiek daugiau negu 6 mln. litų.

Pats L.DiCaprio ne vieną kartą yra buvęs kitoje aukciono barikadų pusėje – štai sausio mėnesį labdaringame aukcione už 400 tūkst. JAV dolerių (apie 1 mln. litų) jis nusipirko galimybę praleisti dieną su buvusiu JAV prezidentu Billu Clintonu.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius