Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Žirinovskis moko, kaip taupyti krizės laikotarpiu

Odiozinis Rusijos liberalų demokratų partijos lyderis Vladimiras Žirinovskis moko, kaip reikia „protingai taupyti“ ekonominės krizės sąlygomis.
V.Žirinovskis pasirengęs išdalinti dalį savo garderobo.
V.Žirinovskis pasirengęs išdalinti dalį savo garderobo. / „Scanpix“ nuotr.

„Aš taupau. Dabar nebesikerpu – mano plaukai jau ilgesni, nei įprastai. Skutuosi kas antrą dieną, valgau labai mažai, pas nieką neinu ir nieko nekviečiu į svečius, niekam jokių dovanų neperku ir prašau, kad man taip pat niekas nepirktų, niekur nevažiuoju“, – pareiškė V.Žirinovskis per interviu Rusijos naujienų agentūrai „RIA Novosti“.

V.Žirinovskis taip pat ragina savo bendrapiliečius taupumo sumetimais mainytis rūbais. „Aš esu pasirengęs kam nors atiduoti porą savo kostiumų, kelias poras avalynės, galiu kam nors atiduoti laikrodį. Kam eiti į parduotuvę? Kreipkitės vienas į kitą ir dalinkitės tarpusavyje tuo, ką pirktumėte parduotuvėje“, – pamokė kontraversiškasis politikas.

Rusijos liberaldemokratų lyderis taip pat pakvietė neeikvoti pinigų kosmetikai, nes tai „chemija ir kenksminga“, ir paragino vieną laikraštį skaityti visos laiptinės gyventojams.

„Per Naujuosius metus nereikia važiuoti į jokius užsienius ar eiti į restoraną, o reikia likti Maskvoje, namuose, arba galima įsiprašyti pas ką nors į svečius“, – reziumavo V.Žirinovskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius