-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikai – tarsi mažos žvaigždžių kopijos

Prancūzų žurnalas ELLE nusprendė atkreipti dėmesį ne tik į tai, kaip rengiasi mados guru laikomos įžymybės, bet ir į tai, kaip jos puošia savo atžalas. Panašu, kad sąmoningai ar nesąmoningai atžalas stengiasi rengti panašiai į save.
Geri Halliwell su dukra
G.Halliwell su mergaite / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Amerikiečių aktorę Jennifer Garner ir jos dukterį Violet Anne, apsivilkusias raudonomis palaidinėmis ir džinsais, žurnalas apibūdina kaip neišskiriamas. „Jos kasdien turi aptarti daugybę klausimų“, – rašo žurnalas.

„Vienodai raudoni plaukai ir tokio pat mėlio džinsai kaip mamos. Liv Helen – tarsi mažasis Julianne Moore klonas“, – apibūdina „Elle“. Žurnalas daro išvadą, kad manekenės Heidi Klum dukrelė užaugusi puikiai sugebės pasipuošti šventinei vakarienei. Tai rodo jos mamos pastangos mokyti dukrą derinti įvairias grafines formas.

Dvimetis stilingosios Gwen Stefani sūnus Kingston James apibūdinamas kaip puikus vaikų mados pavyzdys pramogų pasaulyje.

Skandalingosios Madonos, kuri diktuoja mados tendencijas ne vienai kartai, dukra Lourdes yra puiki mamos sekėja. „Tai mados ateitis“, – rašo prancūzų „Elle“.

Panašiai savo mamą Kate Moss kopijuoja dukra Lila Grace. Eidama į vakarėlį, ji pasirinko panašią ilgą ir lengvai krintančią suknelę.

Nors įvaikinta Angelina Jolie ir Brado Pitto dukra dar nemoka skaityti, jau negali apsieti be Valentino mados namų rankinės, tokios pat, kokią turi mama.

Žymiausiu pasaulio vaiku jau vadinama Katie Holmes ir Tomo Cruise‘o dukra Suri eidama pasivaikščioti į parką mamos buvo apauta prabangiais Christiano Louboutino bateliais.

Kiek kritiškiau žurnalas apibūdina dainininkės Geri Halliwell pasirinkimą. „G.Halliwell pasistengė ir aprengė savo mergaitę kailiniu paltuku. Tačiau tai nėra taip gražu“, – rašoma žurnale.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius