Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėl nori dvynių

Įtakingiausių aktorių vardą besidalijantys Bradas Pittas ir Angelina Jolie, regis, po daug kalbų nutarė imtis darbų ir dar papildyti savo 6 vaikų būrį.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

33-ejų A.Jolie, pasak „Star“ žurnalo, šiuo metu vartoja nėščiosioms skirtus vitaminus, lankosi pas privatų ginekologą ir vartoja slaptus, vaisingumą skatinančius vaistus. Kaip pranešė Justjared.buzznet.com, garsioji aktorių pora greitu metu prie savo gausios šeimos žada „prijungti vaiką Nr.7 ir vaiką Nr.8“.

„Angelinos gydytojai ją patikino, kad yra didelė galimybė vėl susilaukti dvynukų, jei ji tai padarys ne vėliau kaip per du metus nuo pirmųjų dvynių gimimo (dvynius Knoxą ir Vivienne aktorė pagimdė prieš 5 mėnesius, – aut.past.), – atviravo aktorės draugė. – Ji nuolat lankosi pas vaisingumo specialistą. Jie su Bradu akylai skaičiuoja jos vaisingąsias dienas. Ir jie tikrai pluša iš peties miegamajame, stengdamiesi užmegzti gyvybę“.

Spėjama, kad viena slaptųjų aktorės derlingumo skatinimo priemonių – batatai – saldžiosios bulvės. „Vienas draugų sugebėjo įtikinti Angeliną, kad valgant batatus ir geriant apelsinų sultis, kur kas didesnė tikimybė pastoti ir susilaukti ne vieno vaiko, bet dvynių“, – sakė „Star“ šaltinis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius